Det er lett å følge med på sikkerhetskopieringen underveis.

Ashampoo Backup Pro 11

Enkel og effektiv sikkerhetskopiering

av #Programmer apper spill #Ashampoo
9.5

Ashampoo Backup Pro 11 gjør det til en lek å holde seg kald og rolig hvis det skulle skje noe med filene dine. Det er et solid program som riktignok stiller en del spørsmål under oppsettet, men når det er gjort, lever programmet et stille liv i bakgrunnen. Språket er norsk, og oppsettet er enkelt og pedagogisk lagt opp.

Du kan velge nøyaktig når sikkerhetskopieringen skal foregå og hvor lenge kopiene skal oppbevares før de slettes. Skulle noe gå galt med filene på maskinen, er det bare å klikke på på “Restore” for å få programmet til å gjenopprette fra kopien. Programmet støtter også eksterne harddisker, hvis du foretrekker å sikre alle data og legge dem i en skuff.

Sikkerhetskopieringen skjer heldigvis uten at programmet på noe tidspunkt belaster resten av systemet nevneverdig. Programmet gjorde seg ald­ri merkbart på vår testmaskin.

Det behøver med andre ord ikke å være en vanskelig og tidkrevede oppgave å sikkerhetskopiere verdifulle filer. Programmet er svært brukervennlig og gjør svært lite vesen av seg mens det jobber i bakgrunnen.
 

Kjøpes fra:

www.ashampoo.com

 

+Enkelt oppsett
+Forstyrrer ikke
+ Svært oversiktlig

Konklusjon

Enkel og effektiv sikkerhetskopiering

Spesifikasjoner

Merke
Ashampoo
Funksjoner
Sikkerhetskopiering
Systemkrav
Windows 7, Windows 8, Windows 10
Språk
Engelsk, Svensk, Norsk, Finsk