Ashampoo Backup Pro 12

Ashampoo Backup Pro 12 er et program som gjør det relativt smertefritt å sikkerhetskopiere enten hele maskinen eller enkeltmapper.

av #Programmer apper spill #Ashampoo
6.6

Er heller ikke du noen stor fan av sikkerhetskopiering og de nødvendige programmene for å få det til? Da har du det som de fleste. Ashampoo Backup Pro 12 gjør det likevel en hel del lettere. Dette er nemlig et program for sikkerhetskopiering som gjør det relativt smertefritt å sikkerhetskopiere enten hele datamaskinen eller enkeltmapper.

Programmet er særlig velegnet for alle som kanskje ikke har den store erfaringen med sikkerhetskopiering.Ashampoo Backup Pro 12 er nemlig pedagogisk og oversiktlig bygd opp og gjør tingene enklest mulig for mer eller mindre motvillige brukere. Først må man lage en «sikkerhetskopiplan». Deretter får man hjelp gjennom hele prosessen. Programmet spør for eksempel om man vil sikkerhetskopiere hele maskinen, enkelte disker eller om man bare vil kopiere spesifikke mapper. Her velger man også hvor ofte sikkerhetskopieringen skal skje.

Du kan sikkerhetskopiere til en lokal disk, en ekstern disk eller en lagringstjeneste på nettet, blant andre Dropbox, OneDrive og Google Drive. Samtidig kan du velge om du vil komprimere filene og om de skal krypteres for ekstra sikkerhet.

Hvis du vil ha et program som gjør sikkerhetskopiering enkelt og smertefritt uten for mye fikling med innstillinger og alternativer, er Ashampoo Backup Pro 12 et godt valg. Med en pris på 489 kroner skal det likevel sies at det finnes rimeligere løsninger med samme funksjonalitet.

Konklusjon

Ashampoo Backup Pro 12 er et fornuftig valg hvis du vil ha et enkelt program for sikkerhetskopiering uten altfor mange avanserte funksjoner.

Spesifikasjoner

Merke
Ashampoo
Funksjoner
Sikkerhetskopiering
Operativsystem
Windows 10, Windows 8 / 8.1, Windows 7
Språk
Norsk