Skap og lagre dine egne filmer

Ashampoo Burning Studio 18

Brennerprogram med mange ekstrafunksjoner for musikk, film og bilder.

av #Programmer apper spill #Ashampoo
9.5

Ashampoo er ikke bare et brennerprogram, men en hel pakke av funksjoner du kan ha glede av når du skal lagre musikk, film eller bilder. Programmet brenner selvfølgelig i alle formater og kan kopiere og sikkerhetskopiere alle filer. Det skjer på en svært enkel måte ved hjelp av gode veivisere.

Det som gjør at Ashampoo Studio 18 skiller seg fra mengden, er likevel de ekstra mulighetene til å redigere film og opprette en perfekt lysbildevisning komplett med bakgrunnsmusikk og flotte overganger. Det er lett å lagre visningen på en dvd som kan spilles av overalt. Menyene er oversiktlige, og layouten er intuitiv og brukervennlig – også for deg som ikke tidligere har brukt programvare til å brenne cd-, dvd-plater eller ISO-filer.

Vi skal også nevne muligheten til å sette sammen en musikksamling for nettopp din bilstereo, enten på en minnepinne eller cd. Burning Studio 18 har nemlig profiler for et stort antall bilstereoanlegg, slik at du er sikker på at musikkfilene lagres i et format som anlegget gjenkjenner og kan avspille. Vi fikk ikke prøvd funksjonen i praksis, men det virker i hvert fall smart.

Har du lyst til å jobbe kreativt med samlingen bilder, musikk og film, er Ashampoo Burning Studio 18 et godt sted å begynne.
Programmet fås kjøpt her:

www.ashampoo.com

 

+ Svært mange funksjoner

+ Brukervennlige hjelpemenyer

– Forholdsvis dyr brennerpakke

 

Konklusjon

Omfattende brennerprogram med kreative muligheter for å jobbe med bilder, musikk og film.

Spesifikasjoner

Merke
Ashampoo
Funksjoner
brennerprogram, videoredigering, lysbildevisning, musikksamlinger
Formater
cd, dvd, Blu-ray
Operativsystem
Windows
Språk
norsk