Test av Ashampoo Photo Optimizer 7

Ashampoo Photo Optimizer 7

Med Photo Optimizer 7 kan selv uerfarne få bedre bilder

av #Programmer apper spill #Ashampoo
9.4

Ashampoo Photo Optimizer 7 er den nye versjonen av bildeoptimaliseringsprogrammet fra Ashampoo. Når du starter programmet, blir du først bedt om å legge til en fil eller en mappe. Nå kan du jobbe med en enkelt fil om gangen, eller du kan optimalisere en hel mappe med bilder på én gang.

Som regel tester jeg bildeoptimaliseringsprogrammer med bilder jeg har tatt på Grønland, som gjerne er enten litt uklare eller for mørke. Som du ser på bildet over, skaper Photo Optimizer 7 langt mer liv i de litt triste og grå originalene. Også overeksponerte (for lyse) bilder blir bedre og får høyere kontrast.

Programmet er utrolig enkelt i bruk. Uerfarne brukere kan la Photo Optimizer optimalisere bildene helt automatisk, mens mer erfarne bildebehandlere kan glede seg over en lang rekke innstillinger og justeringer.

I motsetning til mange andre Ashampoo-programmer er Photo Optimizer utelukkende fokusert på optimalisering. Det finnes ingen ekstrafunksjoner – bare det som er nødvendig for å forbedre bildene dine. Det gjør programmet raskt og enkelt å finne frem i.

Ashampoo Photo Optimizer 7 fås kjøpt her.

+ Utrolig enkelt

+ Effektiv bildeoptimalisering

+ Kan optimalisere mange bilder om gangen

Konklusjon

Ashampoo Photo Optimizer 7 er et utrolig enkelt og effektivt program for optimalisering av bilder.

Spesifikasjoner

Merke
Ashampoo
Funksjoner
Bildeoptimalisering
Operativsystem
Windows 10, 8, 7
Språk
Engelsk, svensk, norsk og finsk