Ashampoo Snap 10

Et program som er enkelt i bruk hvis du også vil etterbehandle skjermbildene

av #Programmer apper spill #Ashampoo
9.2

Det burde være så enkelt å ta et skjermbilde, redigere det og komme seg videre i teksten. Når skjermbilder er noe man tar daglig, som her i redaksjonen, er man imidlertid hele tiden på jakt etter en løsning som gjør det raskere og enklere. Ett program vi kommer til å bruke en hel del fremover, er Ashampoo Snap 10.

Det er et lite program som lar det ta bilder av enkeltvinduer, deler av eller hele skjermen, slik at de raskt er klare for videre bearbeiding.

Programmet er bygd opp rundt en verktøylinje øverst med elleve knapper som rulles ut når du flytter musepekeren til øverste høyre hjørne. Programmet er lett å komme i gang med, men inneholder nok funksjoner til at de fleste behov er dekket.

 

Forhandler og pris:

<a href="https://www.ashampoo.com/no/nok/pin/2024/multimedia-software/Ashampoo-Snap-10"

 

+ Mange funksjoner
+ Brukervennlig
+ Bildebehandling

Konklusjon

De fleste klarer seg sikkert lenge med de gratisverktøyene som finnes når man skal ta et skjermbilde, men jobber du profesjonelt med slike bilder, er Ashampoo Snap 10 et verktøy som kan anbefales.

Spesifikasjoner

Merke
Ashampoo
Funksjoner
Ta opp hele eller deler av skjermen som stillbilde eller video. Deretter kan bilder og video etterbehandles, man kan lage skjermbilder av 3D-spill i fullskjermmodus og mye mer.
Operativsystem
Windows 10, Windows 8.1, WIndows 8, Windows 7
Systemkrav
Alle maskiner som kjører ovenfor nevnte systemer uten problemer
Språk
26 språk, også norsk, svensk, dansk og finsk
Annet
Enkelte funksjoner krever nettilgang