Ashampoo UnInstaller 7

Med Ashampoo UnInstaller 7 kan du fjerne en rekke programmer på én gang, men brukervennligheten er ikke alltid like god, og selve avinstalleringen krever din fulle oppmerksomhet.

av #Programmer apper spill #Ashampoo
8.2

Det er en plagsomt omstendelig prosess å avinstallere programmer via kontrollpanelet i Windows 10 – i hvert fall hvis du er vant til å bruke IObit Uninstaller.

Programmet viser en enkel liste over programmene på ma­skinen, og det er lett å fjerne ett eller flere om gangen. Bare sett hake ved programmene du ønsker å bli kvitt, klikk på Avinstaller og la programmet ta seg av resten. Det skanner og fjerner til og med systemfiler som du ikke nødvendigvis blir kvitt hvis du avinstallerer via kontrollpanelet – det er virkelig suverent.

Muligheten til å fjerne flere programmer på én gang er særdeles nyttig. Noen få museklikk er alt som skal til for å fjerne og rydde opp etter en rekke programmer.
Med IObit Uninstaller er det generelt en enkel sak å holde orden på datamaskinen. I programmenyene finner du lister over de programmene som tar opp mest plass, eller programmer du sjelden bruker.

Samtlige lister kan dessuten sorteres etter hvor stor plass hvert program legger beslag på, og det gjør det lett å finne overflødige programmer og frigjøre lagringsplass. Brukerflaten har imidlertid en ikke ubetydelig slagside. Flere steder dukker det nemlig opp reklame for andre programmer fra IObit, og i en enkelt meny prøver Uninstaller også å skremme deg til å installere en rekke programmer for optimalisering, driveroppdatering og skadevarebeskyttelse. Slikt bør man slippe i et betalingsprogram.

+ Enkel sortering
+ Kan avinstallere flere programmer samtidig
– Krever mange klikk ved avinstallering

Se dagens pris og kjøp UnInstaller 7 her

Konklusjon

UnInstaller 7 har mange gode funksjoner og gjør det mulig å avinstallere flere programmer på én gang, men brukervennligheten kunne vært bedre.

Spesifikasjoner

Merke
Ashampoo
Operativsystem
Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7
Språk
Engelsk, Svensk, Norsk