Ashampoo Video Converter

Enkel og effektiv videokonvertering.

av #Programmer apper spill #Ashampoo
9.5

Videokonvertering kan være en plagsomt tung affære, men dette programmet fra Ashampoo gjør det ganske lett. Det er så enkelt som å dra en eller flere videoer inn i programmet, velge et format og trykke på en tast. Mer skal ikke til.

Programmet er ikke spennende å se på, men det mer enn oppveies av at det er så oversiktlig og lett å bruke. Det er utelukkende gjort plass til de mest nødvendige funksjonene, helt uten unødig pynt og fyllstoff.

Når man konverterer en video, er det som regel fordi man er ute etter et bestemt videoformat. Hvis man er i tvil om hvilket format som må til for et gitt nettbrett eller en spillkonsoll, har programmet en gjennomtenkt meny der det er lett å se hvilket format man bør velge for å oppnå ønsket resultat. Om det skal være et format til noe så utdatert som en iPhone 3S, så har Ashampoo Video Converter også tatt høyde for det.

Det lar seg også gjøre å be programmet om å sette sammen en eller flere videoer etter hverandre, noe som normalt må gjøres i et videoredigeringsprogram.

Det går ikke fort å konvertere video, men det er ikke så farlig når resultatene er så gode som med Ashampoo Video Converter.

 

Fås kjøpt fra:

www.ashampoo.com

+Enkelt i bruk
+Gode resultater
+Støtter mange formater

Konklusjon

Er du ute etter et enkelt, men kraftig program for videokonvertering? Da behøver du ikke å lete lenger.

Spesifikasjoner

Merke
Ashampoo
Funksjoner
Videokonvertering
Operativsystem
Windows
Språk
Engelsk, svensk, norsk, finsk