WinOptimizer 15 renser og optimaliserer maskinen for maksimal ytelse.

Ashampoo WinOptimizer 15

WinOptimizer 15 hjelper deg med å beskytte, rydde opp og optimalisere maskinen, slik at den alltid yter sitt beste.

av Torben R. Simonsen #Programmer apper spill #Ashampoo
9.1

Selv helt nye datamaskiner blir fort trege og fulle av unødig mange filer og utdaterte innstillinger. Det kan være en omstendelig oppgave å rydde opp etter gratis eller forhåndsinstallerte programmer, men WinOptimizer 15 fra Ashampoo gjør det til en lek. Den nyeste utgaven er versjon 15, og den tyske produsenten har vært spesielt opptatt av å gjøre programmet lettere å bruke.

Når du åpner programmet, kommer du til et dashbord med de viktigste funksjonene, og her kan du optimalisere forskjellige deler av maskinen og rydde i jungelen av ting som ikke brukes, med noen få museklikk. Instruksjonene er enkle og lettfattelige. Den nye brukerflaten betyr likevel ikke at du som er en mer erfaren pc-bruker, ikke lenger kan utføre mer avanserte operasjoner for å optimalisere eller undersøke maskinen nærmere. Det gjør WinOptimizer til 15 et av de mest omfattende optimaliseringsverktøyene på markedet. Mulighetene har faktisk blitt enda flere. Det har blant annet kommet en ny modul der du kan tilpasse de nye personverninnstillingene i Windows 10, slik at du får enda bedre kontroll over hva du vil dele med Microsoft og resten av verden.

Selve optimaliseringsprogrammet har også fått en overhaling, slik at funksjoner som «finn duplikater» og «undelete» har blitt betydelig raskere enn i den tidligere versjonen.

 

+ Brukervennlig dashbord

+ Automatisert optimalisering

+ Gode muligheter for individuelle innstillinger

– Litt dyrt i forhold til gratis alternativer

 

Fås kjøpt her:
www.ashampoo.com

Konklusjon

Brukervennlig pc-optimalisering og opprydding med et par museklikk.

Spesifikasjoner

Merke
Ashampoo
Funksjoner
Optimalisering og opprydding på pc-en
Operativsystem
Windows 10, Windows 8 / 8.1 og Windows 7
Systemkrav
Alle maskiner som kjører et av de nevnte operativsystemene noenlunde problemfritt.
Språk
Norsk, svensk og finsk