Test av WinOptimizer 16

Ashampoo WinOptimizer 16

WinOptimizer 16 holder maskinen din i form, samtidig som programmet er enkelt i bruk.

av #Programmer apper spill #Ashampoo
9.2

WinOptimizer 16 er, kanskje litt forvirrende, 2018-versjonen av det populære optimaliseringsprogrammet fra Ashampoo. Programmet er et av verdens mest populære og anerkjente optimaliseringsprogrammer – og det har sine grunner.

Vi kan si med ganske stor grad av sikkerhet at du ikke har behov for andre optimaliseringsprogrammer hvis du bruker WinOptimizer. Win­Optimizer kombinerer nesten alle de funksjonene som finnes i andre slike programmer. Det gjelder blant annet rydding i unødvendige filer, oppstartoptimalisering, avinstallering av programmer, sikkerhetsinnstillinger i Windows og mye mer.

Det er vanskelig å ta i for hardt når vi skal forklare hvor enkelt WinOptimizer 16 er å bruke. Fra hovedsiden i programmet kan du starte alle de smarteste funksjonene i programmet på én gang for å optimalisere maskinen med ett klikk. Samtidig får du informasjon om alle feilene programmet vil rette før de blir endret. På den måten sletter eller end­rer du ikke noe du ikke ønsker.

WinOptimizer 16 har fått flere oppdateringer av den grunnleggende brukerflaten, og det gjør det enklere i bruk enn forgjengerne. Det har også kommet to nye funksjoner, nemlig strømoptimalisering og et styringsprogram for programtillegg i nettleseren. Begge deler fungerer like enkelt og intuitivt som resten av programmet, og særlig strømoptimaliseringen er enkel og effektiv, slik at du får maksimalt driftstid når maskinen går på batteri.

Den største konkurrenten til Win­Optimizer 16 er ironisk nok Ashampoos egen gratisversjon av programmet. Det gir nemlig mange av de viktiste funksjonene i programmet. Vil du ha bedre strømstyring, automatisk opprydding og kontroll over nettlesertillegg, er likevel WinOptimizer 16 verdt pengene.

 

Du kan kjøpe WinOptimizer 16 her.

 

+ Utrolig enkelt

+ Mange nyttige funksjoner

+ Flere automatiske funksjoner

– Flere av de viktigste funksjonene finnes i gratisversjonen

Konklusjon

WinOptimizer 16 gir deg nesten alle de viktigste funksjonene fra forskjellige optimaliseringsprogrammer i ett program som dessuten er svært brukervennlig.

Spesifikasjoner

Merke
Ashampoo
Funksjoner
Optmialisering og rengjøring av pc
Operativsystem
Windows 10, Windows 8, Windows 7
Annet
Norsk, svensk og finsk