Du kan hente en gratis prøveudgave af app'en, men så må du finde dig i reklamer.

Avast Mobile Security

Avast Mobile Security stopper effektivt trusler mot telefonen. Appen er en billig sikkerhetsløsning for Android.

av #Programmer apper spill #Avast
7.4

Med Avast Mobile Security er du på den sikre siden når du bruker Android-telefonen. Appen fanget nemlig opp alle virus den ble utsatt for i testen vår.

Testen ble utført i samarbeid med det uavhengige tyske sikkerhetsselskapet AV-Test som gjennomførte en omfattende serie med tester av Avast. Det eneste problemet som ble oppdaget, var en enkelt falsk advarsel der Avast Mobile Security feilaktig vurderte en sikker app som en trussel. Avast-appen påvirker heller ikke batteritiden på telefonen i målbar grad.

Appen er særdeles enkel i bruk. Hovedfunksjonen, altså å skanne telefonen for virus, tar en tredel av startsiden i appen, og det er bare å trykke på den store røde knappen for å starte skanningen. I tillegg til skanningen får du også et par andre funksjoner som kan forbedre ytelsen på telefonen. Du kan for eksempel slette overflødige midlertidige filer eller skjule bilder du ikke vil at andre skal se.

Du kan laste ned en gratisversjon av Avast som har mange av funksjonene fra betalingsversjonen. Den forholdsvis lave prisen vi oppgir her, gjelder imidlertid for et helt års bruk av Premium-versjonen. Etter vår mening er det vel anvendte penger.

 


+ Stanset alle virus

+ Lite ressurskrevende

– Ga én falsk advarsel

Konklusjon

Avast Mobile Security stopper effektivt trusler mot telefonen. Appen er en billig sikkerhetsløsning for Android.

Spesifikasjoner

Merke
Avast
Funksjoner
Antivirus til Android
Operativsystem
Android
Språk
Norsk