AVG Internet Security er en af de bedste sikkerhedspakker til prisen.

AVG Internet Security

AVG Internet Security gir høy sikkerhet og lisens for hele ti enheter. Perfekt for en stor familie, eller hvis du har en pc på hytta.

av #Programmer apper spill #AVG
9.4

AVG har stålkontroll på sikkerheten. Når det gjelder å beskytte datamaskinen mot hackere, datatyver og falske nettsteder, får AVG Internet Security kort sagt toppkarakter. Selve programmet består av fem store ikoner som gir rask tilgang til de mest brukte funksjonene, eller i hvert fall muligheten til å slå dem på eller av. For å endre innstillingene, klikker du på det lille menyikonet øverst i hjørnet og på innstillinger. Her kan du endre hvordan programmet virker. Det ville likevel vært en langt bedre løsning hvis disse innstillingene kom frem når man klikker på et av de fem ikonene i startmenyen. Det ville gjort programmet mer oversiktlig. Når du har funnet ut hvor de forskjellige innstillingene er plassert, er det imidlertid raskt og enkelt å endre innstillingene.

Beskytt opptil ti enheter

I tillegg til beskyttelse mot virus og hackerangrep gir AVG Internet Security også mulighet for ekstra sikkerhet når du betaler via nettet, både når du bruker nettbanken og når du kjøper varer på nettet. Du kan også begrense tilgangen til nettkameraet. Du kan for eksempel velge at kun programmer du gir tillatelse, får tilgang til kameraet. Du kan også blokkere tilgangen helt.

AVG Internet Security har også en annen fordel i forhold til mange andre programmer: Med i prisen får du nemlig beskyttelse for hele ti enheter. Det kan altså være penger å spare hvis du og familien har mange datamaskiner. Hvis du kan nøye deg med en enkelt enhet, kan du beskytte maskinen din for 469 kroner i året.


+ Høy sikkerhet

+ Virker på opptil 10 enheter

– Innstillingene er litt omstendelige

Konklusjon

AVG Internet Security gir høy sikkerhet og lisens for hele ti enheter. Perfekt for en stor familie, eller hvis du har en pc på hytta.

Spesifikasjoner

Merke
AVG
Funksjoner
Antivirus
Operativsystem
Windows 7, 8 eller 10
Språk
Norsk