Bidefender beskytter mod stort set alle trusler – fx ransomware, hvor it-kriminelle låser dine filer og vil have løsepenge for at give dig adgangen tilbage.

Bitdefender

Bitdefender leverer ypperlig sikkerhet. Samtidig har programmet gode personvernfunksjoner både for maskinen og når du er på nettet.

av #Programmer apper spill #BitDefender
9.4

Bitdefender er tradisjonelt blant de mest effektive sikkerhetsprogrammene for pc. Den nyeste versjonen av Bitdefender Internet Security er intet unntak. Programmet skårer høyt hos AV-Test når det gjelder beskyttelse mot skadevare som virus, ormer og trojanske hester. Sikkerheten er særdeles god, og programmet fanger opp så godt som alle trusler.

Programmet har en tradisjonell oppbygging: Hovedvinduet gir tilgang til funksjoner som hurtigskanning og Safepay, som gir ekstra sikkerhet når du betaler på nett.

På venstre side finner du enda flere funksjoner. Under Protection får du tilgang til alle verktøyene som er knyttet til maskinens sikkerhet, for eksempel brannmur, epostfilter og antivirus. Her kan du også søke etter andre sårbarheter på maskinen. Det kan være svake passord, manglende Windows-oppdateringer eller sårbarheter i ruteren.

Fokus på personvern

Til venstre i programmet finner du også kategorien Privacy med funksjoner som ivaretar personvernet. Du kan for eksempel «makulere» filer, administrere passord og velge hvilke programmer som skal ha tilgang til nettkameraet. Her finner du også funksjonen Safepay. Når du klikker på den, åpnes et nytt vindu. I det spesielle Safepay-vinduet kan du blant annet bruke nettbanken eller handle sikrere i nettbutikker. Det er for eksempel ikke mulig å ta skjermbilder av vinduet.

Prisen gjelder for opptil fem enheter i ett år.


+ Svært høy sikkerhet

+ Enkel brukerflade

– Ikke på norsk

Konklusjon

Bitdefender leverer ypperlig sikkerhet. Samtidig har programmet gode personvernfunksjoner både for maskinen og når du er på nettet.

Spesifikasjoner

Merke
BitDefender
Funksjoner
Antivirus
Operativsystem
Windows 10, 8, 7
Språk
Engelsk