BullGuard Internet Security indholder – modsat mange andre sikkerhedspakker – et simpelt, men godt backup-program.

Bullguard Internet Security

BullGuard Internet Security leverer god beskyttelse og sikkerhet, men brukerflaten ville hatt godt av en oppdatering.

av #Programmer apper spill #Bullguard
8.0

Med BullGuard Internet Security får du et antivirusprogram med de mest grunnleggende funksjonene. Brukerflaten er delt inn i syv punkter: Antivirus, Firewall, Backup, Sårbarheder, Game Booster, PC Tune Up og Parental Control.

Den viktigste av disse er Antivirus. BullGuard Internet Security klarer seg godt i testen. Det finner de truslene det skal på maskinen og skårer høyt på sikkerhet og beskyttelse. Det er også en god detalj at programmet kan skanne etter rootkit-virus, som andre programmer kan ha problemer med å oppdage.

Derimot er ikke brukerflaten særlig intuitiv, og det blir tydelig når man skal velge hvor ofte programmet skal skanne maskinen. Da må du inn i de avanserte innstillingene og endre profilene som allerede finnes, hvis du for eksempel vil ha programmet til å skanne maskinen daglig eller ukentlig. I utgangspunktet er det lagt opp til at du skal starte programmet manuelt for å skanne maskinen.

Blokker bestemte elementer

Med BullGuard Internet Security får du mulighet til å blokkere både nettsider og programmer. Det er smart hvis mindreårige har tilgang til datamaskinen og du vil unngå at de gjør noe galt. Det er lett å sette opp, og det blokkerer både programmer og nettsider effektivt.

I tillegg inneholder BullGuard Internet Security en enkel, men ganske ganske god funksjon for sikkerhetskopiering. Med den kan du sikkerhetskopiere daglig, ukentlig eller månedlig til harddisk eller nettjenester som Dropbox eller Google Disk.

Prisen gjelder for tre enheter i ett år.


+ Integrert backup

+ Mulig å blokkere nettsteder

– Ikke spesielt intuitivt

Konklusjon

BullGuard Internet Security leverer god beskyttelse og sikkerhet, men brukerflaten ville hatt godt av en oppdatering.

Spesifikasjoner

Merke
Bullguard
Funksjoner
Antivirus
Operativsystem
Windows 10, 8, 7
Språk
Norsk