Pakken kan både beskytte pc, tablet og mobil.

F-Secure SAFE

F-Secure SAFE gir trygghet og enkel kontroll over skjermtid og innhold på andre enheter der programmet er installert.

av #Programmer apper spill #F-Secure
8.3

F-Secure SAFE er ikke på noen måte overlesset med funksjoner. Du får det du trenger, men ikke mer. Hensikten er å beskytte maskinen mot trusler som virus og hackere, og det en oppgave programmet løser med glans. F-Secure SAFE skårer svært høyt når det gjelder å identifisere og beskytte mot trusler.

Samtidig er det lett å skanne etter virus eller velge hvor ofte maskinen skal skannes. Brukerflaten har generelt en god utforming, og det er lett å finne frem. Her er det ingen krokete menyer og undermenyer å rote seg bort i, og ikonene er store og selvforklarende.

Styr skjermtiden på andre enheter

Du får raskt oversikt over masknens tilstand når du åpner programmet. Du ser blant annet om virus- og nettleserbeskyttelse er aktivert. Sistnevnte gjør blant annet at det legges inn et ekstra sikkerhetslag når du bruker nettbanken. I praksis betyr det at noen nettsider og tjenester blokkeres når du bruker nettbanken. Det gjør det vanskeligere for uvedkommende å få tilgang til betalingsinformasjon, og det er selvfølgelig en fordel.

Verktøyet My F-Secure er en annen god funksjon. Det er en nettside som gir tilgang til alle enheter du har installert programmet på, og der du ser om det er aktivt eller ikke på de respektive enhetene. Herfra kan du også gå inn og begrense innhold og for eksempel sette grenser for hvor sent om kvelden enheten(e) kan brukes, eller om innhold med for eksempel vold eller pengespill skal blokkeres på en bestemt pc.

Prisen gjelder for opptil tre maskiner i ett år.


+ Svært god sikkerhet

+ Mulig å styre andre enheter

– Litt få funksjoner

Konklusjon

F-Secure SAFE gir trygghet og enkel kontroll over skjermtid og innhold på andre enheter der programmet er installert.

Spesifikasjoner

Merke
F-Secure
Funksjoner
Antivirus
Operativsystem
Windows 10, 8, 7
Språk
Norsk