Et lille udråbstegn viser, hvis der er problemer, som du bør tage stilling til.

F-Secure Safe

F-Secure gir god sikkerhet på telefonen, men leter du litt i Play Butikk, finner du tilsvarende apper til en lavere pris.

av Morten Skeldal Østergaard #Programmer apper spill #F-Secure
8.5

F-Secure SAFE er en sikkerhetspakke for Android. Android er som kjent et operativsystem med mange muligheter, men det medfører dessverre at uærlige sjeler også har flere måter å angripe på. Det er altså svært fornuftig å installere en sikkerhetsapp som F-Secure SAFE, og derfor har vi testet appen deres i samarbeid det anerkjente tyske testlaboratoriet, AV-Test.

Før du i det hele tatt kommer i gang med å bruke sikkerhetsappen fra finske F-Secure, må du opprette en konto. Det er litt irriterende hvis man først vil prøve appen for å se om man vil bruke den.

F-Secure SAFE gir imidlertid svært god beskyttelse av telefonen. SAFE blokkerte nesten alle skadelige apper, men kom også med én falsk advarsel.

Du får også et antall smarte ekstrafunksjoner. Du kan for eksempel sette opp regler for bruk av enhetene, uten at du behøver å ha dem fysisk for hånden. Ved å logge inn på kontoen hos F-Secure fra en nettleser, kan du også begrense barnas mobilbruk. Samme sted kan du se hvor mobilen befinner seg, hvis den har blitt borte. Sistnevnte fungerer imidlertid minst like godt med Androids egen funksjon for å finne telefonen. SAFE har også en integrert sikker nettleser som beskytter deg og mobilen mot potensielt skadelig innhold.

Du kan velge å abonnere på bare F-Secure SAFE eller som en del av en større sikkerhetspakke fra F-Secure. Pakken for tre enheter, der du kan velge fritt mellom pc, nettbrett og telefon, koster 545 kroner i året.


+ Mulighet for beskyttelse av tre enheter

+ Sikker nettleser

– Ga én falsk advarsel

Konklusjon

F-Secure gir god sikkerhet på telefonen, men leter du litt i Play Butikk, finner du tilsvarende apper til en lavere pris.

Spesifikasjoner

Merke
F-Secure
Funksjoner
Sikkerhet for Android-mobil
Operativsystem
Android
Språk
Norsk