F-Secure Total

F-Secure Total

F-Secure leverer en god sikkerhetspakke som kan beskytte alle enhetene dine mot et en mengde ondsinnede programmer. TOTAL som pakken heter, fanger truslene effektivt, men programmet er ikke perfekt.

av #Programmer apper spill #F-Secure
8.7

Virus og ondsinnede programmer rammer ikke lenger bare pc-er. Telefoner og nettbrett er også i faresonen, og det forsøker nyere sikkerhetspakker å ta høyde for. F-Secure TOTAL virker med de fleste operativsystemer, og pakken tilbyr en rekke funksjoner som hjelper deg med å sikre alle enhetene dine.

TOTAL beskytter blant annet når du åpner nettbanken, ved å blokkere andre prosesser og faner. Du har også mulighet til å spore bortkomne smarttelefoner ved å bruke enhetens GPS, og du får selvfølgelig også virusbeskyttelse mot ondsinnede programmer.

Kraftig beskyttelse
Det siste klarer programmet aldeles glimrende. Det fikk faktisk toppkarakter i den siste store testen til det nøytrale tyske testsenteret AV-Test. Du får med andre ord optimal beskyttelse mot rusk som allerede har sneket seg inn på pc, og mot det som prøver å få innpass.

Mens beskyttelsen er glimrende, kan vi dessverre ikke si det samme om brukervennligheten. Programmet er riktignok på norsk, men de mange verktøyene er fordelt på pc-en lokalt og på nettportalen My F-Secure, som du får tilgang til fra nettleseren. Du ender altså med å hoppe frem og tilbake, hvis du for eksempel glemmer hvor du velger hvilke sider barna i huset skal få tilgang til.

+ Fanger trusler effektivt
+ Mange nyttige funksjoner
– Rotete brukerflate

Se dagsaktuell pris på F-Secure TOTAL her

Konklusjon

F-Secure Total er en god sikkerhetspakke som beskytter mange enheter, men brukervennligheten kunne vært bedre.

Spesifikasjoner

Merke
F-Secure
Funksjoner
Antivirus, sanntidsbeskyttelse, bankbeskyttelse, familieregler, finner mistede enheter
Operativsystem
Windows, iOS og Android
Språk
Norsk