Du kan køre Google Hangouts direkte i din web-browser.

Google Hangouts

Med Hangouts har du tilgang til samtlige Google-kontakter, og du kan både nettprate, snakke og føre en videosamtale i enkle rammer.

av Morten Skeldal Østergaard #Programmer apper spill #Google
8.4

Googles utvalg av videotjenester er litt av en rotebutikk med flere tjenester å velge mellom. Hittil har Hangouts vært den beste for private brukere. I den har du tilgang til samtlige Google-kontakter, og du kan både nettprate, snakke med og føre en videosamtale med kontaktene dine i de samme enkle rammene.

Når du bruker Hangouts som en app på mobilen, blir den integrert i telefonen, slik at den kjører i bakgrunnen og dukker opp som en vanlig telefonsamtale hvis en av kontaktene dine ringer deg.

Du kan delta i en videosamtale med flere kontakter samtidig, og det fungerer helt problemfritt. Den som snakker blir automatisk vist med det største bildet, men du kan også velge å la alle brukere vises samtidig.

Hangouts er integrert i øvrige Google-tjenester, slik at du for eksempel kan ringe en av kontaktene dine direkte fra innboksen i Gmail. Du kan for eksempel bare høyreklikke på en epost og be om å ringe opp avsenderen.


+ Godt integrert i Googles tjenester

+ Virker fint på Android-telefoner

– Rotete utvalg av video-apper fra Google

Konklusjon

Med Hangouts har du tilgang til samtlige Google-kontakter, og du kan både nettprate, snakke og føre en videosamtale i enkle rammer.

Spesifikasjoner

Merke
Google
Funksjoner
Videosamtaler
Språk
Norsk