Icecream Slideshow Maker Pro

Med dette programmet kan også begynnere forvandle en bildesamling til en lysbildevisning med automatisk skift mellom bildene.

av #Programmer apper spill #Icecream Apps
8.6

For flere tiår siden var det populært å ta lysbilder, altså på positiv film i stedet for negativ, og montere dem i diasrammer. Med lysbildefremviseren koblet til stikkontakten, fullt kringlefat og ditto «TV-kanne» med kaffe, satt familien mer eller mindre trollbundet i timevis mens bilder fra ferier og høytider ble projisert på lerretet.

Nå kan du gjenskape stemningen ved hjelp av en pc, og da er programmet Slideshow Maker Pro fra selskapet med det litt artige navnet Icecream Apps, et nyttig verktøy. Programmet koster bare 185 kroner, og prisen gjenspeiles nok i funksjonene.

Likevel har det alt som skal til for å lage sin egen bildevisning basert på en mappe med bilder fra den siste ferien.

Slideshow Maker Pro er på norsk, og når man først har valgt bildemappe, er en enkel lysbildevisning klar etter noen sekunder.

Vi har valgt en mappe med bilder der det automatisk legges til overganger mellom dem. Nå kan du selv legge til musikk og tilpasse de enkelte bildene.

 

Har du dårlig tid, kan du allerede nå eksportere en ferdig video i fire forskjellige formater, men du kan også velge mellom forskjellige overganger. I tillegg er det mulig å sette forklarende tekst på bildene, for eksempel med informasjon om hendelser og steder, og du kan velge hvor lenge hvert bilde skal vises.

Vil du ha musikk til bildevisningen, kan du legge inn et lydklipp i programmet. Til slutt velger du ønsket kvalitet og oppløsning, og eksporterer det ferdige produktet som en videofil.

Slideshow Maker Pro er lett å komme i gang med, det virker stabilt og gjennomtenkt og har en pris de fleste kan betale.

 

Last ned en prøveversjon av Slideshow Maker, eller kjøp programmet her.

 

+ På norsk

+ Enkelt og brukervennlig

+Eksporterer i vanlige formater

Konklusjon

Icecream Slideshow Maker er ikke det mest avanserte i sitt slag, men det har det du trenger. Dessuten er det både brukervennlig og på norsk.

Spesifikasjoner

Merke
Icecream Apps
Funksjoner
Lag en lysbildevisning
Operativsystem
Windows 10
Språk
Norsk