Incomedia WebSite X5 Evolution 13

Incomedia WebSite X5 Evolution 13

Omfattende program som gjør det lett å lage flotte hjemmesider.

av #Programmer apper spill #Incomedia
8.7

Hvis du vil lage din egen hjemmeside, en blogg eller nettbutikk, kan du med fordel bruke et program som gjør oppsettet enkelt, og det ferdige resultatet brukervennlig og fint å se på. Det kan WebSite X5 Evolution 13 hjelpe deg med. Programmet er for deg som forstår de grunnleggende begrepene og hvordan en hjemmeside er bygget opp.

Den første gangen du åpner WebSite X5 Evolution 13, kan du trykke på Start for å begynne med en veiviser som hjelper deg med å opprette et nytt hjemmesideprosjekt. Veiviseren består av fem trinn og starter med innstillinger der du blant annet velger navn på hjemmesiden og adresse på nettet. Neste punkt er valg av mal.

Du kan velge mellom flere hundre maler i kategorier som nettbutikker, mat, reiser, biler, kunst og mye mer. Utvalget er virkelig stort, og du kan godt tilpasse en mal etter egne behov – eller kjøpe nye fra produsenten via startmenyen i programmet.

Når malen er på plass og du har gjort de nødvendige justeringene, må du definere sideoppbygging med forside og undersider. Deretter kan du begynne å fylle inn innhold på de enkelte sidene.

Det gjør du ved å dra elementer ut på siden. Et element kan for eksempel være en tekst, et bilde, en tabell, et galleri, video, lydklipp og felter til epost eller gjestebok. Har du valgt ”Image”, må du velge et bilde på maskinen eller på nettet ved hjelp av en kobling. Du kan også velge hvordan siden skal forholde seg til om brukerne besøker siden fra for eksempel en nettleser på en pc, eller fra en mobiltelefon.

I femte og siste trinn kan du laste opp siden til nettet via en tjener – en FTP-tilkobling som du selv må sørge for fra en tjenesteleverandør, eller din egen nettverkstjener. Alternativt kan du eksportere siden til en stasjon eller lagre prosjektet under X5.

WebSite X5 Evolution 13 fås kjøpt på denne hjemmesiden.

Konklusjon

WebSite X5 Evolution er et godt verktøy hvis du vil lage og organisere hjemmesider uten å kunne html, css og andre avanserte programmeringsspråk. Du må likevel regne med at det tar litt tid å bli kjent med programmet slik at du får utnyttet potensialet fullt ut.

Spesifikasjoner

Merke
Incomedia
Funksjoner
Opprett og design hjemmesider, last opp til internett via FTP
Operativsystem
Windows
Språk
Engelsk