Uninstaller 7 gjør det lett å finne og avinstallere programmer du sjelden bruker.

IObit Uninstaller 7 PRO

IObit Uninstaller 7 PRO er et utmerket program for avinstallering av programmer og frigjøring av plass på harddisken. Det kan nemlig både finne programmer du sjelden bruker, og programmer som tar stor plass.

av #Programmer apper spill #IObit
8.8

Det er en plagsomt omstendelig prosess å avinstallere programmer via Kontrollpanel i Windows 10 – i hvert fall hvis du er vant til å bruke IObit Uninstaller. Programmet viser en enkel liste over programmene på maskinen, og det er lett å fjerne ett eller flere om gangen.

Bare sett hake ved programmene du vil fjerne, klikk på Avinstaller og la programmet ta seg av resten. Det skanner og fjerner til og med systemfiler som du ikke nødvendigvis blir kvitt hvis du avinstallerer via Kontrollpanel.

Muligheten for å fjerne flere programmer på én gang er særdeles nyttig. Noen få museklikk er alt som skal til for å fjerne og rydde opp etter en rekke programmer.

Perfekt til harddiskopprydding
Med IObit Uninstaller er det generelt en enkel sak å rydde på datamaskinen. I programmenyene ser du lister over de programmene som tar opp mest plass, eller programmer du sjelden bruker.

Samtlige lister kan dessuten sorteres etter hvor stor plass hvert program legger beslag på, og det gjør det lett å finne overflødige programmer og frigjøre lagringsplass. Brukerflaten har imidlertid en slagside. Flere steder er det reklame for andre programmer fra IObit, og i en enkelt meny prøver Uninstaller å skremme deg til å installere en rekke programmer for optimalisering, driveroppdatering og skadevarebeskyttelse.

Programmet fås kjøpt fra IObits hjemmeside

+ Rask avinstallering
+ Fjern flere programmer på én gang
+ Enkel brukerflate
– Mye reklame

Konklusjon

Uninstaller 7 PRO er glimrende til å avinstallere ett eller flere programmer på én gang, men det er for mye reklame i programmenyene.

Spesifikasjoner

Merke
IObit
Operativsystem
Windows XP, Vista, 7, 8, 10
Systemkrav
Minimum 300 MB ledig plass. Skjermoppløsning på minst 1024 x 768 piksler.
Språk
Engelsk