Kaspersky Internet Security 2017

Sikkerhetspakke som beskytter mot en rekke trusler. Du kan velge mellom flere typer lisenser som dekker én, tre eller fem enheter i ett eller to år.

av Mathias Alsted Flinck #Programmer apper spill #Kaspersky
9.0

Nettet byr på utallige trusler i mange former og fasonger. Med Kaspersky Internet Security 2017 er du likevel godt rustet i kampen mot nettfiske, usikre WiFi-tilkoblinger og skadevare.

Programmet har et finmasket sikkerhetsnett som fanger opp alle kjente skadelige filer i sanntid – både skadevare på nettsider og som epostvedlegg. Oppgaven blir faktisk utført uten at programmet gjør oppmerksom på det, og vi opplever aldri falske advarsler om godartede programmer.

Det hele foregår uten å legge unødig beslag på maskinens ressurser. Vi kan for eksempel godt kjøre en full skanning mens vi sjekker epost eller jobber med et kontorprogram.

Nye funksjoner i Kaspersky Internet Security 2017
I tillegg til god beskyttelse byr Internet Security 2017 på en forbilledlig enkel brukerflate som presenterer programfunksjonene på en oversiktlig måte, og det bidrar til et høyt sikkerhetsnivå på maskinen.

Den nye Software Updater-funksjonen hjelper deg for eksempel med å oppdatere andre programmer, slik at de ikke er utdatert og dermed sårbare for angrep. Oppdateringene skjer direkte fra Internet Security, og det går både raskt og enkelt.

Secure Connection er også en av nyhetene og beskytter maskinen når du kobler den til usikre nettverk på flyplasser, i kafeer og lignende. Funksjonen krypterer alle data som sendes og mottas. Det er smart, men går til tider kraftig ut over hastigheten i nettleseren. Det er likevel en neglisjerbar ripe i lakken på et ellers formidabelt produkt.

Styrker
– God beskyttelse
– Brukervennlig
– Mange gode funksjoner

Svakheter
– Enkelte funksjoner irriterer

Konklusjon

Kraftig og brukervennlig sikkerhetsprogram med mange funksjoner, men beskyttelsen ved usikre forbindelser kan være frustrerende.

Spesifikasjoner

Merke
Kaspersky
Funksjoner
Secure Connection, Software Updater, Foreldrekontroll, Sårbarhedsskanning
Operativsystem
Windows 10, Windows 8.1 og Windows 8
Systemkrav
800 MB lagring, 1 GB ram
Språk
Norsk