Du bestemmer selv, hvor omfattende scanningen af din mobil skal være.

Kaspersky Mobile Antivirus: App Lock & Web Security

Kaspersky leverer effektiv skanning av telefonen enten du velger gratisversjonen eller betalingsversjonen med flere funksjoner.

av #Programmer apper spill #Kaspersky
9.2

Kasperskys sikkerhetsapp for Android skanner appene dine og hjelper deg med å luke ut lyssky elementer på telefonen.

Appens fulle navn er intet mindre enn Kaspersky Mobile Antivirus: App Lock & Web Security. Som navnet mer enn antyder, har den altså flere funksjoner.

Først og fremst er det en gratisversjon med grunnleggende manuell skanning av apper. Du må altså starte skanningen selv når du vil undersøke telefonen for å finne skadelige apper, for eksempel når du har installert en ny app som du er litt skeptisk til.

Betalingsversjonen har fortløpende skanning av apper, slik at eventuelle skadelige apper blir stoppet før de blir installert.

Vi testet appen i samarbeid med det uavhengige tyske sikkerhetsselskapet AV-Test, og resultatet imponerer: Kaspersky-appen fanget opp samtlige forsøk på å kjøre skadelige apper på telefonen, og det var ingen falske advarsler mot apper som faktisk er sikre. Det er lett å finne frem i de mange funksjonene i appen, og velger du gratisversjonen, er de funksjonene som er forbeholdt betalende kunder, markert med en gul hengelås.


+ God pris

+ Effektiv skanning

+ Gratis manuell skanning

Konklusjon

Kaspersky leverer effektiv skanning av telefonen enten du velger gratisversjonen eller betalingsversjonen med flere funksjoner.

Spesifikasjoner

Merke
Kaspersky
Funksjoner
Antivirus, app-lock, web-sikkerhed
Operativsystem
Android
Språk
Dansk