Norton 360 Standard er en omfattende, men også lidt dyr sikkerhedspakke.

Norton 360 Standard

En av de beste sikkerhetspakkene akkurat nå, men programmet ga én falsk advarsel under testen.

av #Programmer apper spill #NortonLifeLock
9.5

Sikkerhetsprogrammene fra Norton er som regel blant de beste når vi tester antivirus, og denne gangen er intet unntak. Vi testet Norton 360 Standard i samarbeid med det uavhengige tyske sikkerhetsselskapet AV-Test.

Hver dag registrerer AV-test over 350 000 nye trusler. Det har dessverre blitt så barnslig enkelt å lage nye virus og andre former for skadevare at selskapets samlede database passerte én milliard skadelige programmer i 2019.

Derfor er det en god idé å installere en skikkelig sikkerhetspakke til Windows 10 på pc-en. I testen viste Norton 360 Standard seg å være særdeles effektivt. Programmet klarte å identifisere samtlige virusprofiler som ble benyttet i den omfattende testen.

Samtidig legger antivirusprogrammet beslag på en beskjeden del av maskinens ressurser, og vi hadde ingen problemer med å utføre andre oppgaver mens Norton 360 skannet etter virus.

AV-Test undersøkte også om Norton 360 var i stand til å skjelne mellom virus og sikre programmer som kunne ha en mistenkelig oppførsel. Dessverre hadde Norton 360 en enkelt falsk advarsel mot et trygt program i denne delen av testen. Det er ikke selvfølgelig ingen katastrofe, men det var nok til at Norton ble henvist til andreplassen i den nyeste store testen vi gjorde av sikkerhetspakker. Norton 360 Standard er en omfattende pakke, men den er ikke blant de billigste.

I tillegg til effektiv virusbeskyttelse får du 10 gigabyte til rådighet på Nortons servere, der du for eksempel kan legge sikkerhetskopier av de viktigste filene.


+ Blant de mest effektive sikkerhetspakkene

+ Sikkerhetskopiering

– Én falsk advarsel

Konklusjon

En av de beste sikkerhetspakkene akkurat nå, men programmet ga én falsk advarsel under testen.

Spesifikasjoner

Merke
NortonLifeLock
Funksjoner
Antivirus
Operativsystem
Windows 10, 8, 7
Språk
Norsk