Symantec Norton Security Premium

Symantec Norton Security Premium

Effektivt sikkerhetsprogram for alle dine pc-er og mobile enheter

av #Programmer apper spill #Symantec
9.4

Norton Security Premium er en sikkerhetspakke for opptil ti enheter, altså pc-er, nettbrett og telefoner. Du får også 25 GB lagringsplass på nettet, spesielt familievennlige funksjoner, pc-optimalisering og identitetsbeskyttelse når du er på nett.

De fleste funksjonene er samlet i Norton Security, som installeres på datamaskinen. Programmet er oversiktlig og beskytter mot virus, spionprogrammer, skadevare og andre trusler. Den jobben gjør Norton så glitrende godt at det får toppkarakter av det uavhengige tyske sikkerhetsinstituttet AV-Test.

Funksjonen for sikkerhetskopiering og 25 GB nettlagring er et stort pluss. Du kan lagre en rekke av de viktigste filtypene, blant annet epost, kontakter, dokumenter, bilder og musikk – eller velge ut spesifikke mapper eller stasjoner. Det er både enkelt og oversiktlig. Norton Family har til hensikt å gjøre det trygt for barn å ferdes på nettet. Derfor kan foreldre benytte seg av nettkontroll, tidsbegrensning, beskyttelse av persondata og oppsyn med søk og sosiale nettverk. Det finnes rikelig med muligheter for deg som ikke har full tillit til de små.

Inntrykket av øvrige funksjoner er mer blandet. Hvis du velger å optimalisere disken, startes en defragmenteringsprosess. Den tar dessverre ikke hensyn til om maskinen har en SSD eller en mekanisk harddisk. Det må du altså finne ut av selv. En SSD har nemlig ikke godt av å bli utsatt for defragmentering.

Funksjonen Filopprydding fjerner midlertidige Windows-filer og midlertidige internettfiler. Det er de samme funksjonene som du finner i Windows. De er litt raskere å bruke i Norton, men det er likevel ikke snakk om egentlige nyheter.

Du kan kjøpe Norton Security Premium på Symantecs hjemmeside.

Konklusjon

Det er den svært effektive sikkerheten på opptil ti enheter som gjør Symantec Norton Security Premium så interessant. Dette er et av de aller beste sikkerhetsprogrammene og har en god funksjon for sikkerhetskopiering.

Spesifikasjoner

Merke
Symantec
Funksjoner
Antivirus, antispam, anti-spionprogram, nettbasert sikkerhetskopiering, familiesikkerhet
Operativsystem
Windows, iOS, Android
Språk
Norsk
Annet
Opptil 10 enheter