Acer BE270U

Acer BE270U

27-tommers kontorskjerm leverer et detaljrikt bilde med utrolig gode farger. Skjermen er beregnet på jobb, men fungerer glimrende til for eksempel film.

av #Skjerm #Acer
8.5

16,7 millioner er antall farger skjermen BE270U kan vise, ifølge produsenten Acer. Vi velger å tro dem på deres ord. Det er uansett ingen tvil om at det 27 tommer store bildet viser betydelig mer enn primærfargene. Standardinnstillingen leverer et gnistrende godt bilde med høy kontrast og mettede, men naturtro farger. Du slipper med andre ord å sette i gang en større kalibreringsjobb når du setter opp skjermen.

De 2560 x 1440 bildepunktene gir et utrolig skarpt bilde både til tekstbehandling og visning av bilder og video. Med tydelige bokstaver og rikelig plass til to vinduer i bredden, er BE270U særdeles velegnet til kontorarbeid. Dessuten kan du trygt kaste deg over langvarige oppgaver i Word eller Excel. Gjenskjær og flimring, som raskt kan irritere øynene, er nemlig redusert til et absolutt minimum.

Funksjonell design
Mens skjermbildet ligger tett på å være en ren nytelse, så kan ikke BE270U sies å være noen pryd for hjemmekontoret. Foten er stor, klumpete og tar en hel del plass på skrivebordet, og det er vanskelig å skjule kablene til inngangene, som omfatter DisplayPort, HDMI og fire USB 3.0-porter.

Det er synd, særlig med tanke på at Acer har gjort en del for at fronten skal fremstå som enkel og elegant ved å plassere knappene på baksiden av skjermen. Det gir en flott front, der bildet rammes inn av en smal svart kant. Plasseringen av knappene på baksiden gjør det imidlertid kranglete å navigere i menyene, og det krever tilvenning før man blir fortrolig med betjeningen.

De ergonomiske justeringsmulighetene er derimot førsteklasses, og det er lett å vippe, vende, rotere, heve og senke skjermen til den har en posisjon som passer din optimale arbeidsstilling.

Er du på utkikk etter en skjerm til både arbeid og moro, med god ergonomi og høy bildekvalitet, kan du altså slutte å lete her: BE270U et særdeles godt valg.

Laveste pris finner du her:

www.prisjakt.no

 

+ Flotte farger
+ Knivskarpt bilde
+ Mange justeringsmuligheter
– Klumpete design

Konklusjon

Glimrende kontorskjerm med fremragende bildekvalitet og utallige justeringsmuligheter.

Spesifikasjoner

Merke
Acer
Størrelse
27 tommer
Oppløsning
2560 x 1440
Kontrast
100 000 000 : 1
Lysstyrke
350 cd/m²
Format
16 : 9
Tilkobling
HDMI, DisplayPort, 4 x USB 3.0
Paneltype
IPS
Høyttalere
2 x 2 Watt
Betraktningsvinkel
178
Strømforbrug
30 Watt
Responstid
6 ms
Mål
62 x 61,5 x 24,6 cm
Vekt
6,3 kg