Acer H277HK

En flott skjerm med knivskarpt bilde.

av #Skjerm #Acer
9.2

Denne skjermen er uforskammet god; det er ikke mange andre måter å si det på. Når man først man lar pc-en vise den skyhøye oppløsningen på 3840 x 2160 piksler, er det vanskelig å gå tilbake til noe dårligere.

4K-oppløsningen gjør alt skarpt og innbydende og gir enormt god plass på den 27 tommer store skjermen. Plutselig får du plass til mange åpne vinduer, uten at de er i veien for hverandre. Du får så god plass på Skrivebordet at du må være et rotehode utenom det vanlige for å fylle all plassen.

Det er ennå begrenset tilgang til 4K-materiale (med mindre du har en UltraHD Blu-ray-stasjon), men både Netflix og YouTube har begynt å levere 4K-innhold som viser hva 4K-skjermer virkelig er gode for. Hvis du har et kraftig skjermkort, kan de nyeste pc-spillene ofte kjøres i tilnærmet 4K-oppløsning og vise fantastisk flotte bilder.

Med en skjerm som denne får du altså også et element av fremtidssikring. 4K-materiale vil bli mer utbredt, og i mellomtiden har du en usedvanlig skarp og god skjerm som viser alt fra sin beste side.

For et par måneder siden anmeldte vi en annen skjerm i samme serie som denne. Som med den er det også her et forbedringspotensial når det gjelder ergonomiske tilpasninger. Skjermen kan vippes frem og tilbake, men høyden er ikke justerbar, og det er synd. Det hindrer likevel ikke Acers 4K-skjerm i å være et svært godt kjøp.

Finn laveste pris:
prisjakt.no

+Knivskarpt bilde
+Fremtidssikret
-Få fysiske justeringer

Konklusjon

En skarp og flott skjerm som viser alt fra sin beste side.

Spesifikasjoner

Merke
Acer
Størrelse
27 tommer
Oppløsning
3840 x 2160 piksler
Kontrast
1000:1 / 100000000:1 (dynamisk)
Format
Ultra HD / 4K (2160p)
Tilkobling
HDMI, DisplayPort, USB-C, USB
Høyttalere
Stereo
Responstid
4 ms