Acer H277HU er en pen skjerm med et særdeles godt bilde.

Acer H277HU

Acers H277HU er elegant og virker eksklusiv med den nesten kantløse designen som rammer inn et særdeles flott skjermbilde med god kontrast og naturtro farger.

av Mathias Alsted Lund Flinck #Skjerm #Acer
8.4

Det er først og fremst bildet som stjeler oppmerksomheten den første gangen man ser Acer H277HU. Det skyldes dels at den millimetertynne rammen og den grasiøse metallringen av en fot er svært diskré, men først og fremst at det 27 tommer store skjermbildet er en god visuell opplevelse.

Særlig skarpheten er iøynefallende, og selv små ikoner og tekster på Skrivebordet er tydelige og lesbare. Det er en fornøyelse å lese og redigere tekst på skjermen, og man kan tilbringe mange timer ved skjermen uten at det belaster øynene nevneverdig. Kombinasjonen av 2560 x 1440 piksler, fin kontrast og kraftfulle farger sørger for at detaljrike bilder og filmer kommer til sin fulle rett.

Eksklusiv design med få innstillinger
Du kan dessuten få glede av den gode bildekvaliteten fra mange forskjellige kilder: På baksiden finner du de vanlige skjerm­inngangene DVI, HDMI og DisplayPort, men også den nye USB C-porten, som finnes i stadig flere mobiler og bærbare pc-er.

Den nesten kantløse designen der bildet rammes inn av en svært smal svart kant, er både pent og eksklusivt. Det finnes imidlertid en del begrensninger bak det tiltalende eksteriøret. Du kan nemlig bare vippe skjermen frem og tilbake, og må legge for eksempel bøker under foten for å heve skjermen. Det er en lite elegant løsning, men en liten ripe i lakken på en ellers glimrende skjerm.

Dagens beste pris finner du her

+ Glimrende skarphet
+ Gode farger

– Få fysiske innstillinger

Konklusjon

Overbevisende bilde med god kontrast og naturtro farger. De fysiske justeringsmulighetene kunne vært bedre.

Spesifikasjoner

Merke
Acer
Størrelse
27 tommer
Oppløsning
2560 x 1440
Kontrast
100.000.000 : 1
Lysstyrke
350 cd/m²
Format
16 : 9
Tilkobling
DVI, HDMI, DisplayPort, 2 x USB 3.0, 1 USB 3.1
Paneltype
IPS
Høyttalere
2 x 3 Watt
Betraktningsvinkel
178
Strømforbrug
57 kWh
Responstid
4 ms
Mål
61,3 x 43,9 x 21,7 cm
Vekt
3,7 kg