Bortsett fra de røde føttene er designen på Acer Predator XB1 ganske stilren med skjermen som går nesten helt ut til kanten.

Acer Predator XB1

Acer Predator XB1 gir enestående bildekvalitet og høy oppdateringsfrekvens

av #Skjerm #Acer
9.3

Acer Predator XB1 tilfredsstiller de fleste behov, nær sagt uansett hva du krever av en pc-skjerm. Den er riktignok mest beregnet på pc-spillere, og oppdateringsfrekvensen på 165 Hz betyr at også raske bevegelser på skjermen skjer jevnt og flytende.

Fantastisk bildekvalitet
Bildekvaliteten er svært god, ikke minst på grunn av IPS-panelet som sørger for at bildekvaliteten er god også fra skrå synsvinkler – uten at kontrast eller farger endres merkbart.

I tillegg sørget Nvidias G-Sync-teknologi for at det ikke var antydning til hakking i skjermbildet i løpet av tre dager med intens testing.

Hvis du bare bruker skjermen til å lese epost eller surfe på nettet, er det kanskje unødvendig å investere i Predator XB1 – med mindre du faller for den flotte designen.

Kantløs skjerm

Skjermen går nesten helt ut til kanten, der den møter en ramme som bare er to millimeter bred. Den kantløse skjermen gir en mer oppslukende opplevelse, ettersom rammen ikke forstyrrer. Logoen på den nederste rammekanten og de trekantede føttene avskrekker muligens personer som foretrekker en mer minimalistisk design.

Acer XB1 kan settes sammen også av folk med ti tommeltotter. Skjermen klikkes lett fast på stativet, som deretter settes på foten før man strammer en fingerskrue. Dermed er du klar til å vippe skjermen og justere høyden. Begge deler går som en lek.

Under skjermen sitter det fire innganger til USB 3.0-, én til HDMI- og en enkelt DisplayPort som støtter oppdateringsfrekvenser på over 60 Hz. Du finner også utgang til hodetelefon og et par innebygde høyttalere som med litt velvilje kan kategoriseres som «ok».

Jeg har hatt stor glede av Predator XB1 som tilfredsstiller høye krav enten du spiller spill, vil ha god bildekvalitet eller liker designen. Noe mindre bør man heller ikke forvente for nesten 8000 kroner.

 

Laveste pris finner du her:

www.prisguide.no

 

+ Upåklagelig bildekvalitet
+ Oppdateringsfrekvens på 165 Hz
+ G-Sync-teknologi eliminerer hakking
– Forholdsvis dyr

Konklusjon

Predator XB1 byr på fantastisk bildekvalitet og høy oppdateringsfrekvens for krevende brukere.

Spesifikasjoner

Merke
Acer
Størrelse
27 tommer
Oppløsning
2560 x 1440
Kontrast
1.000 : 1
Lysstyrke
350 Nit
Format
16 : 9
Tilkobling
DisplayPort, HDMI, 4 x USB 3.0, hodetelefoner
Paneltype
IPS
Høyttalere
Ja
Betraktningsvinkel
178/178
Strømforbrug
71,5 watt
Responstid
4 ms
Mål
73,6 x 55,8 x 6 cm (med stativ)
Vekt
8 kilo (med stativ)