Acer Predator Z1 har en solid fot.

Acer Predator Z1

Acer Predator Z1 er en vellykket buet skjerm der skjermbildet går nesten helt ut til kanten.

av #Skjerm #Acer
7.3

Buede skjermer er populære blant produsentene for tiden. Formen skal visstnok gi en slags omsluttende opplevelse når du bruker datamaskinen, særlig til spill og video.

Acer Predator Z1 er buet, og jeg må innrømme at jeg etter noen dagers bruk fortsatt ikke har klart å venne meg til det og savner den gode gamle flatskjermen. Opplevelsen har i hvert fall ikke vært verken omsluttende eller oppslukende – verken når jeg skriver i Word, ser videoer eller spiller spill.

Derimot setter jeg pris på designen, med et skjermbilde som går nesten helt ut til kanten slik at rammen knapt er synlig. Det ser virkelig bra ut.

Skjermen monteres på under to minutter ved at man klikker den fast på foten, der den sikres med en fingerskrue. Føttene er i den velkjente Predator-røde fargen og det er lett å justere høyden på skjermen.

I det svært brukervennlige menysystemet er det mulig å justere farger og kontrast og lagre innstillingene under forskjellige profiler for ulike bruksområder.

Hvis du er vant til en billig kontorskjerm, er sjansen stor for at du blir mektig imponert over ytelsen når du kobler til Predator Z1. Fargene er klare, og du får glede av mer glidende overganger når det vises grafiske elementer i spill, forutsatt at du har et skjermkort som støtter G-Sync-teknologien til Nvidia.

Til gjengjeld koster Acer Predator Z1 5800 kroner. Det er relativt mye for en skjerm som stort sett utmerker seg ved å være buet.

Laveste pris for Acer Predator Z1 finner du her:
prisjakt.no 

+ Flott bildekvalitet
+ G-Sync gjør opplevelsen bedre
+ Lett å justere
– Relativt høy pris

Konklusjon

Acer Predator Z1 er en vellykket buet skjerm der skjermbildet går nesten helt ut til kanten.

Spesifikasjoner

Merke
Acer
Størrelse
30"
Oppløsning
2560 x 1080)
Lysstyrke
300 Nit
Format
21 : 9
Tilkobling
DisplayPport, HDMI, USB
Paneltype
VA
Høyttalere
2 x 7w høyttalere
Strømforbrug
38 W
Responstid
4 ms
Vekt
9,7 kg
Annet
NVIDIA G-SYNC™