Test av Acer Predator XB321HK

Predator XB1 – XB321HK

Stor og flott skjerm som oppfyller de fleste krav.

av #Skjerm #Acer
8.5

Acer Predator XB1 – XB321HK er blant de virkelig store pc-skjermene og tilhører Predator-serien, som er Acers spillprodukter. Det betyr ikke at man må være en ihuga dataspiller for å ha glede av den usedvanlig skarpe og fine 32-tommersskjermen.

Skjermdesignen er enkel og fin, og Predator-logoen er det eneste som skiller seg ut på den mørke fasaden. Med skjermen får du også en avtakbar fot i den dyprøde Predator-fargen. Foten er lett å montere og gjør det enkelt å endre vinkel og høyde på skjermen, slik at du får det akkurat som du vil ha det.

Predator XB1 er svært klar og lyssterk, og 4K-oppløsningen oppfyller sannsynligvis kravene du måtte ha til oppløsning. Det er ingenting å utsette på bildet, og dette er utvilsomt en av de beste skjermene vi har hatt til test.

Denne testeren hadde likevel et mer personlig problem med skjermen. Jeg kunne nemlig ikke jobbe med den i mer enn ti minutter før kvalmen meldte seg. Andre i redaksjonen hadde ingen problemer, og det er heller ikke noe jeg har opplevd tidligere. Etter å ha søkt litt på nettet oppdaget jeg at noen mennesker kan få en slik reaksjon på visse skjermtyper.

Derfor følges anbefalingen av skjermen av et lite, men bestemt «men»: Husk å prøve skjermen i butikken før du bestemmer deg. Til denne prisen har man ikke råd til å velge feil.

 

 

Laveste pris finner du her.

+ Usedvanlig klart og godt bilde

+ Flott design

+ Stor

– Kan fremkalle kvalme hos enkelte

Konklusjon

Acer Predator XB1 – XB321HK er en utrolig flott skjerm som bør tilfredsstille de aller fleste krav til en skjerm som kan brukes til det meste..

Spesifikasjoner

Merke
Acer
Størrelse
32 tommer
Oppløsning
3840 x 2160
Kontrast
1:1000
Lysstyrke
350 cd/m²
Format
16:9
Tilkobling
HDMI 2,0, DisplayPort 1,2, USB 3,0
Paneltype
IPS
Betraktningsvinkel
178
Strømforbrug
56 W/ 0,5 W (Sleep)
Responstid
4 ms
Mål
81x70x40
Vekt
8 kg