AOC Agon AG271QX

AOC Agon AG271QX

God 27-tommer med høy oppløsning og fjernkontroll.

av #Skjerm #AOC
8.7

Agon AG271QX fra kinesiske AOC er en rask 27-tommers pc-skjerm. Med en responstid på 1 millisekund og en oppdateringsfrekvens på 144 Hz er skjermen spesielt godt egnet for spill og actionfilm med svært raske bevegelser i bildet.

Oppløsningen er på 2560 x 1440 piksler, noe som betyr rikelig med plass på Windows-skrivebordet. Det er veldig praktisk å kunne jobbe med flere vinduer på én gang.

I skjermmenyen kan du blant annet justere kontrast, lysstyrke og farger. Det følger også med en kablet fjernstyring som minner om en flat mus, slik at det er lettere å navigere i innstillingene eller velge et av de tre forhåndsinnstilte oppsettene, som du også kan definere selv. Ved hjelp av disse kan du forbedre opplevelsen i spill og filmer med et enkelt tastetrykk. Fjernkontrollen inviterer til å prøve seg frem, fordi du slipper å fikle med vanskelig tilgjengelige knapper på selve skjermen.

Skjermbildet på Agon AG271QX er klart og skarpt, men betraktningsvinklene er begrenset. Det gjelder med andre ord å sitte noenlunde rett foran skjermen for å få et så godt bilde som mulig.

Skjermen kan vippes, justeres i høyde og roteres til vertikal stilling. Du har altså gode muligheter til å oppnå optimal ergonomi. På baksiden finner du et godt utvalg av porter til HDMI, Display Port, DVI og D-Sub – i tillegg til USB-porter og mulighet for tilkobling av hodetelefoner.

Den laveste prisen på AOC Agon AG271QX finner du på for eksempel Prisjakt.

Konklusjon

AOC Agon AG271QX er ikke blant de billigste, med den er god til raske actionsekvenser, der den gir et imponerende bilde med høy oppløsning.

Spesifikasjoner

Merke
AOC
Størrelse
27 tommer
Oppløsning
2560 x 1440 piksler
Kontrast
1000 : 1
Lysstyrke
350 cd/m2
Format
16 : 9
Tilkobling
HDMI, D-SUb, DVI, Display Port, USB
Høyttalere
3 Watt
Betraktningsvinkel
170/160 grader
Strømforbrug
47 Watt
Responstid
1 ms
Annet
Vesa-montering 100 x 100