Den store fod er beklædt med gummi på undersiden, så den står godt fast på bordet.

AOC CQ32G2SE

AOC-skjermen er ikke så bra for spill, men den gir et fint bilde til andre formål.

av Morten Skeldal Østergaard #Skjerm #AOC
7.4

AOC CQ32G2SE markedsføres som en skjerm som er god til spilling, men vi synes egentlig at den egner seg bedre til surfing på nettet og kontorarbeid i Windows.

Når lyse ting beveger seg raskt på en mørk bakgrunn, har de en tendens til å trekke en skygge etter seg. Det ser du for eksempel i det populære skytespillet Counter-Strike. Skjermen er rett og slett ikke rask nok til å endre fargen på de enkelte pikslene, og dette gjør at du kan se et svakt skyggebilde bak figuren som beveger seg over skjermen i et spill.

Det ødelegger helhetsinntrykket av en skjerm som ellers gir et fint bilde med et bredt fargespekter. Oppdateringsproblemene er imidlertid ikke noe problem hvis du bruker skjermen til å surfe på nettet eller jobbe i Word. Da vises alt klart, lyst og flott.

AOC CQ32G2SE er svakt buet, og det gir en fin effekt når du sitter på en knapp meters avstand fra den. Da sørger buen nemlig for at du ikke ser så skjevt inn på de ytterste områdene av skjermen.

Dette er en av de vanskeligste skjermene vi har vært utsatt for når det gjelder å endre innstillinger: Knappene er skjult under skjerInvoxia GPS Tracker 1 510 kr Eksklusivt ytre God radarfunksjon Utdatert kontakt Krever abonnement Les mer i Testsonen 8,1 KOMPUTER FOR ALLE mens nedre kant, og det er bare en svak markering ved hver knapp – et svart symbol på svart bakgrunn, som du må bruke lommelykt for å klare å tyde. I tillegg er menyene ikke spesielt logisk oppbygd, slik at det er lett å bli usikker på hvilken knapp du skal trykke på hvis du for eksempel vil endre lysstyrken på skjermen.

De ergonomiske mulighetene begrenser seg til at du kan vippe litt på skjermen. Du kan verken endre høyden eller vri den til sidene.

 


+ Flott bilde

– Tungvint betjening

– Svak ergonomi

Conclusion

AOC-skjermen er ikke så bra for spill, men den gir et fint bilde til andre formål.

Spesifikasjoner

Merke
AOC
Størrelse
31,5 tommer
Oppløsning
2560 x 1440 pixels
Kontrast
3000 :1
Lysstyrke
300 cd/m²
Format
16:9
Tilkobling
1 x DisplayPort, 2 x HDMI
Paneltype
VA
Høyttalere
2 x 5 watt
Betraktningsvinkel
178° / 178°
Strømforbrug
49 watt
Responstid
4 ms
Mål
71 x 52,4 x 24,5 cm
Vekt
7,4 kg