Skjermen kan justeres i høyden, slik at den kan tilpasses sittestillingen.

AOC I2790PQU

God skjerm til en billig penge

av #Skjerm #AOC
7.9

Det er ikke lenge siden en skjerm på 27 tommer til under 3000 kroner bare var en våt drøm, men prisene på store skjermer har falt kraftig de senere årene. I dag kan du få en god og velutstyrt skjerm som AOC I2790PQU for bare 2600 kroner, og da får du også en rekke funksjoner som tidligere var forbeholdt langt dyrere skjermer.

Skjermen har for eksempel et IPS-panel som gir svært store betraktningsvinkler og leverer et utmerket bilde med klare og rene farger.

Full HD-oppløsningen er riktignok  i minste laget på en så stor skjerm i 2018, men det er sannsynligvis her AOC har spart litt for å holde prisen så lav.

Skjermen kan justeres i høyden slik at det er lett å få den til å passe til sittestillingen, uten at du må ty til nødløsninger som å legge tykke bøker under skjermfoten. Skjermen er imidlertid litt vaklevoren når den står i høyeste posisjon, men det er ikke noe problem så lenge du har et solid og stødig skrivebord.

De integrerte høyttalerne leverer god nok lyd til systemlyder i Windows eller en kort YouTube-video, men heller ikke mer. Skaff deg et par gode pc-høyttalere hvis du vil høre musikk eller bruke skjermen til å se spillefilmer og tv-serier.

Alt i alt gir AOC I2790PQU et overbevisende inntrykk. Hvis du er på utkikk er din første 27-tommersskjerm, får du en god allround-skjerm til en høyst rimelig pris.

Forhandler og pris:

www.prisjakt.no

+ Godt bilde

+ Lav pris

– Litt lav oppløsning

Konklusjon

En god allround-skjerm for deg som er ute etter din første 27-tommers skjerm.

Spesifikasjoner

Merke
AOC
Størrelse
27 tommer
Oppløsning
1920 x 1080 piksler
Kontrast
1000 : 1
Lysstyrke
250 cd/m²
Format
16 : 9
Tilkobling
HDMI, DisplayPort, VGA
Paneltype
IPS
Høyttalere
Ja
Responstid
4 ms