Skærmen kan hæves op til 15 cm, så den passer bedre til din arbejdsstilling.

AOC Q27P3CV

AOC Q27P3CV er en god skjerm til Windows-arbejde. Den indbyggede USB-hub kan blandt andet oplade en bærbar pc.

av Morten Skeldal Østergaard #Skjerm #AOC
8.6

Skjermen Q27P3CV fra AOC er et godt eksempel på at ting ikke behøver å gjøres så vanskelig. Her får du en god pc-skjerm til en rimelig pris.

Oppløsningen på 2560 x 1440 piksler i den 27 tommer store skjermen er tilstrekkelig til å gi et bilde med god skarphet og høy kvalitet. Skjermen kan riktignok ikke gjengi et fullt så stort fargespekter som de beste skjermene vi har testet, men det holder lenge til vanlig kontorarbeid i Windows. Det hjelper også at skjermen har en overbevisende god kontrast og at lysstyrken kan skrus utrolig høyt opp.

Når du skal stille inn skjermbildet på AOC Q27P3CV, gjør du det ved hjelp av fem brede knapper foran på skjermen. Knappene er ingen fryd for øyet, men de gjør det lett å endre for eksempel fargetemperatur eller lysstyrke på et blunk. På bak­siden finner vi et stort utvalg av tilkoblinger. I tillegg til to HDMI-porter og en Display­Port er skjermen utstyrt med en USB-hub, og én av portene i den gir nok strøm til at du kan bruke skjermen til å lade en bærbar pc. Det er en smart og praktisk løsning.

Selve skjermrammen er av plast, men foten og den solide armen som holder skjermen oppe, er av aluminium. Alt smetter på plass uten problemer og skrus sammen ved hjelp av en fingerskrue, og resultatet er en pc-skjerm som står nærmest urokkelig stødig på bordplaten.

De integrerte høyttalerne er det svakeste punkt i AOC-skjermen. Vil du ha lydkvalitet som er til å leve med, må du bruke hodetelefon eller separate høyttalere. Slikt utstyr kan også kobles til via en mini­jack-kontakt på baksiden av skjermen.


+ Høy bildekvalitet

+ Lett å stille inn

– Dårlig høyttalerlyd

Conclusion

AOC Q27P3CV er en god skjerm til Windows-arbejde. Den indbyggede USB-hub kan blandt andet oplade en bærbar pc.

Spesifikasjoner

Merke
AOC
Størrelse
27"
Oppløsning
2560 x 1440 pixels
Kontrast
1000:1
Lysstyrke
350 cd/m²
Format
16:9
Tilkobling
2 x HDMI, 1 x DisplayPort, 4 x USB-A 3.2 Gen 1, 1 x USB-C 3.2 Gen 1, Ethernet, 3.5 mm
Paneltype
IPS
Høyttalere
2 x 2 watt
Betraktningsvinkel
178° / 178°
Strømforbrug
23 watt
Responstid
4 ms
Mål
61,4 x 39,7 x 20 cm
Vekt
4 kg