ASUS MG24UQ

ASUS MG24UQ

Liten, men overbevisende

av #Skjerm #ASUS
10.0

I dag er det nesten som om dataskjermer ikke kan bli store nok – og skjermer på 27 tommer eller mer har faktisk blitt hverdagskost. Asus MG24U går mot strømmen, og det gjør den særdeles godt. Med en overkommelig størrelse på 23,6 tommer passer den perfekt enten den står på et mindre skrivebord eller i oppsett der man bruker flere skjermer på én gang.

Når du først begynner å bruke MG24U, vil du oppdage hvor lett det er å stille inn skjermen, både i høyden og hvis du vil rotere eller vippe skjermen. Du kan til og med vri hele skjermen nitti grader, slik at den står på høykant – en funksjon som kan vise seg å være svært nyttig hvis du leser mange og lange tekstdokumenter, eller hvis du gjerne vil ha flere skjermer ved siden av hverandre.

Asus MG24U er utviklet med tanke på spillentusiaster, og derfor har den også en rekke skjerminnstillinger som er spesielt egnet for dataspill. Disse innstillingene er likevel nyttige også for deg som ikke spiller. Innstillingene kan for eksempel gi en mye bedre opplevelse når du ser film, eller gi en mer behagelig lysstyrke når du leser.

Skjermoppløsningen er på hele 3840 x 2160 piksler. Det gir et bilde som er knivskarpt, men fortsatt behagelig for øynene. Du kan koble til skjermen enten med HDMI eller DisplayPort-kabel, og fordi den kan settes på høykant, har du også lett tilgang til kontaktene for strøm og bildesignal samt USB-inngangene.

MG24U er en liten, men imponerende skjerm som neppe vil skuffe noen. Samtidig er det fint å se at Asus er oppmerksom på at det slett ikke er alle som har behov for eller lyst på en diger dataskjerm på 34 tommer eller mer.

Konklusjon

En allsidig skjerm som vil tilfredsstille både vanlige brukere og dem som vil ha litt mer.

Spesifikasjoner

Merke
ASUS
Størrelse
23,6 tommer
Oppløsning
3840 x 2160 pixel
Tilkobling
HDMI, DisplayPort, USB
Paneltype
IPS