PA279CRV har en smal ramme om billedet, undtagen forneden hvor knapperne til betjening sidder.

ASUS ProArt PA279CRV

PA279CRV har god ergonomi, et flot billede og fremragende tilslutningsmuligheder.

av Morten Skeldal Østergaard #Skjerm #Asus
9.3

Asus ProArt PA279CRV gir en bildekvalitet du normalt finner i vesentlig dyrere skjermer. 

Bildet er ekstremt skarpt med en Ultra HD-oppløsning fordelt på relativt beskjedne 27 tommer, men det er fargegjengivelsen som virkelig får denne skjermen til å skille seg fra mengden: PA279CRV kan gjengi et fargespekter som hører hjemme på en profesjonell bildeskjerm. Lysstyrken kunne riktignok vært noe bedre, men målingene vi gjorde viser i hvert fall at lyset fordeles jevnt over hele skjermflaten.

Det er spesielt én detalj ved denne modellen som begeistret oss, og det er de mange mulighetene du får når du kobler til datamaskinen ved hjelp av en USB-C-kabel. Kabelen kan nemlig sende signalet med skjermbildet fra maskinen til PA279CRV, samtidig som du får tilgang til USB-huben i skjermen, der du kan koble til utstyr som tastatur og mus. Hvis du kobler skjermen til en bærbar pc, kan du til og med lade den bærbare mens den er koblet til skjermen via USB-C-kabelen. Det er særdeles nyttig. I tillegg byr PA279CRV på gode ergonomiske muligheter: Skjermen kan vippes, roteres, heves og senkes med et lett grep på hver side, og selv om stativet er relativt lite, står skjermen stødig mens du justerer den til riktig høyde og vinkel. 

Skjermen betjenes ved hjelp av en rad med knapper på fronten. Den førs­te er av/på-knappen. De øvrige er gans­ke selvforklarende og gjør det til en enkel sak å bytte mellom skjermens innstillinger og profiler.


+ God fargegjengivelse

+ Kan lade en bærbar pc

+ Lett å sette opp og stille inn

Conclusion

PA279CRV har god ergonomi, et flot billede og fremragende tilslutningsmuligheder.

Spesifikasjoner

Merke
Asus
Størrelse
27"
Oppløsning
3840 x 2160 pixels
Lysstyrke
400 cd/m²
Format
16:9
Tilkobling
1 x DisplayPort (input), 2 x HDMI, 1 x DisplayPort, 2 x USB C, 3 x USB 3.2 gen 1
Paneltype
IPS
Betraktningsvinkel
178° x 178°
Strømforbrug
26,1 watt
Responstid
5 ms
Mål
61,2 x 53,8 x 21,5 cm
Vekt
5,78 kg