Der er meget tynde kanter rundt om skærmbilledet.

ASUS ProArt PA279CV

ASUS ProArt PA279CV leverer et flott bilde til vanlig arbeid i Windows, og ergonomien er på topp.

av Morten Skeldal Østergaard #Skjerm #Asus
9.2

ProArt PA279CV er ikke en billig skjerm, men den er til gjengjeld en nesten perfekt skjermløsning til kontorarbeid ved pc-en.

Skjermen har ultra-HD-oppløsning og er ekstremt skarp. Når du sitter i vanlig avstand fra skjermen, kan du ikke se enkelte pikslene i bildet.

ASUS ProArt PA279CV er glimrende til å gjengi farger. Skjermen dekker 100 prosent av sRGB-­fargespekteret. Det vil si at fargene du ser på skjermen ved vanlig kontorarbeid, er akkurat slik som de skal være. 

Skjermen er enkel å montere, og det er ingen sak å stille den inn rent fysisk. Bare ta et godt grep i kanten, og vipp, drei, hev og senk den slik at den står akkurat slik du vil ha den. Den store metallfoten er svært tung og danner et solid fundament for skjermen. Du kan heve PA279CV ca. 16 centimeter over bordet, og du kan også skyve den helt ned slik at underkanten av skjermen berører foten. På baksiden er det hull som følger VESA-­standarden for oppheng slik at du også enkelt kan henge skjermen opp på veggen.

Gode tilkoblingsmuligheter på baksiden: I tillegg til et par HDMI-­porter og en DisplayPort, finnes det også en USB-port som kan brukes til å gjøre skjermen om til en USB-hub. Det er to USB-porter på baksiden og to på siden som du kan koble utstyr til.

Du kan bruke skjermens innebygde høyttalere til å få lyd fra datamaskinen, men lyden er ikke akkurat overveldende. 


+ God fargegjengivelse

+ Fin ergonomi

– Høyttalerne er ikke så gode

Conclusion

ASUS ProArt PA279CV leverer et flott bilde til vanlig arbeid i Windows, og ergonomien er på topp.

Spesifikasjoner

Merke
Asus
Oppløsning
3840 x 2160 pixels
Kontrast
1000:1
Lysstyrke
350 cd/㎡
Format
16:9
Tilkobling
2 x HDMI, 1 x DisplayPort, lyd, USB-C
Paneltype
IPS
Høyttalere
2 x 2 watt
Betraktningsvinkel
178°/ 178°
Strømforbrug
32 watt
Responstid
5 ms
Mål
61,4 x 52,4 x 22,8 cm
Vekt
8,6 kg