Projektoren kan placeres helt ned til 80 centimeter fra lærredet eller væggen, du viser noget på.

ASUS ZenBeam Latte L1

ZenBeam Latte L1 er en smart, liten prosjektor som du kan ta med deg i vesken.

av Morten Skeldal Østergaard #Skjerm #Asus
7.4

Med den lille projektoren ZenBeam Latte L1 trenger du egentlig bare en hvit vegg for å kunne se film eller bilder hvor som helst.

Projektoren er nemlig batteridrevet, og den er enkel å transportere. Hvis du ikke har tv på hytta, er det for eksempel naturlig å ta med den lille projektoren for å bruke den der.

Lyset fra projektoren er ikke så sterkt, så den beste effekten får du i et mørkt rom. Vi kunne godt se en film midt på dagen bare ved å trekke for gardinene, men kontrasten og den totale opplevelsen blir bedre jo mørkere det er i rommet. Bildet var fint og skarpt etter at vi hadde fininnstilt fokus med den lille knappen på siden av projektoren. Dessverre er oppløsningen bare 720p i stedet for Full HD, og det kan ses hvis du blåser opp bildet i en størrelse på et par meter i diameter.

Den innebygde høyttaleren gir god lydkvalitet, og det er lett å høre hva som blir sagt i filmer, selv om du selvfølgelig ikke trenger å forvente en stor, fet surroundlyd.

Projektoren har en innebygd versjon av Android, men den fungerer ikke så bra. Av en eller annen grunn er det installert en annen appbutikk enn Google Play, og utvalget av apper er begrenset. Heldigvis trenger du bare kjøre en strømmetjeneste som Netflix på datamaskinen og koble pc-en til projektoren ved hjelp av en HDMI-kabel.

ASUS lover opptil tre timers batteritid, og det passer svært godt med våre erfaringer.

 


+ Enkel å transportere

+ God høyttaler

– Kort batteritid

Conclusion

ZenBeam Latte L1 er en smart, liten prosjektor som du kan ta med deg i vesken.

Spesifikasjoner

Merke
Asus
Størrelse
Opp til cirka 3 meter
Oppløsning
1280 x 720 pixels
Kontrast
400:1
Lysstyrke
300 lumens
Format
16:9
Tilkobling
HDMI, hodetelefon, USB
Høyttalere
2 x 5 watt
Strømforbrug
Maksimalt 36 watt
Mål
9 x 13,1 x 9 cm
Vekt
585 gram