BenQ_EW277HDR

BenQ EW277HDR

BenQ EW277HDR er en enkel skjerm: Den ser bra ut, har høy bildekvalitet og en høyst rimelig pris.

av #Skjerm #BenQ
8.8

BenQ EW277HDR er en skjerm uten snikksnakk: Den ser bra ut på skrivebordet, leverer et bilde med god kvalitet, og prisen er langt fra avskrekkende.

Til tross for den lave prisen er skjermen utstyrt med en tilpasset form for HDR som gir flere detaljer i både mørke og lyse deler av bildet. BenQ-skjermen har bare begrensede muligheter for ergonomiske tilpasninger: Den kan vippes litt på foten – og det er alt. Selv om det er få muligheter til å tilpasse skjermen til brukerens sittestilling, skal den være skånsom mot øynene. Den såkalte Eye-Care-teknologien reduserer nemlig flimring og kan endre mengden av blått lys. Det skal gjøre det mer behagelig å jobbe med skjermen i lengre tid av gangen. Jeg må imidlertid innrømme at jeg hadde problemer med å merke forskjell fra den skjermen jeg vanligvis bruker.

Det er en enkel sak å skifte mellom flere forprogrammerte bildeinnstillinger ved hjelp av en knapp på fronten av skjermen. Det er en nyttig løsning hvis man for eksempel skal se en actionfilm og gjerne vil ha et bilde med mer snert i fargene.

Baksiden af BenQ-skjermen er ikke klargjort for VESA-feste for montering på vegg eller for å feste en mini-pc. Det eneste som finnes på baksiden er et antall kontakter for tilkobling av pc. Resten av bakplaten er pen og ensartet, og skjermen kan godt stå et sted hvor også baksiden synlig. /SKE

Konklusjon

BenQ EW277HDR er en enkel skjerm: Den ser bra ut, har høy bildekvalitet og en høyst rimelig pris.

Spesifikasjoner

Merke
BenQ
Størrelse
27 tommer
Oppløsning
1920 x 1080 piksler