Skærmen kan stå næsten vinkelret på underlaget eller lægges helt fladt ned.

Dell C1422H

Dell C1422H er en utmerket ekstraskjerm for den bærbare datamaskinen. Skjermen er lett å ha med seg i vesken.

av Morten Skeldal Østergaard #Skjerm #Dell
8.4

Dells C1422H er en av de beste eksterne dataskjermene vi har testet.

Skjermen er veldig flat og lett, og den skal bare kobles til datamaskinen med en USB-C-kabel, så den er derfor enkel å ta med i vesken sammen med en bærbar pc.

Det er ingen HDMI-inngang eller DisplayPort, så du må koble sammen skjerm og pc via en USB-C-kabel. Skjermen får både strøm og bildesignal via samme kabel, slik at du også sparer litt vekt og jobb her.

Bildet er flott og skarpt på Dell C1422H, men skjermen burde hatt litt høyere lysstyrke siden den er beregnet på å bli tatt med på tur.

Kontrasten kunne godt ha vært bedre, men vi har funnet ut at det er et generelt problem på denne typen skjermer, og Dell-skjermen yter faktisk ikke så dårlig sammenlignet med andre bærbare skjermer.

Den 14 tommer store skjermen var praktisk å ha stående ved siden av den bærbare pc-ens 15-tommers skjerm. Vi kunne jobbe på den litt større hovedskjermen på datamaskinen og ha noen nettsider med informasjon stående åpne på ekstraskjermen ved siden av.

Det er en enkel og elegant fot som holder C1422H i oppreist stilling. Det er bare en plate som kan brettes opp på baksiden av skjermen. Når platen er brettet ut, holder den skjermen sikkert i ønsket vinkel. Foten har også knapper til å styre innstillingene.

Det følger med en fin og praktisk filtlomme til å transportere skjermen i. Skjerm, filtlomme og kabel tar ikke mer plass enn at du skal få plass til alt i de fleste pc-vesker eller -sekker sammen med den bærbare. Dell C1422H er som sagt en av de beste ekstraskjermene vi har testet.

 


+ Slank og lett

+ Praktisk og elegant fot

– Lav kontrast

Conclusion

Dell C1422H er en utmerket ekstraskjerm for den bærbare datamaskinen. Skjermen er lett å ha med seg i vesken.

Spesifikasjoner

Merke
Dell
Størrelse
14"
Oppløsning
1920 x 1080 pixels
Kontrast
700:1
Lysstyrke
300 cd/m²
Format
16:9
Tilkobling
USB-C
Paneltype
IPS
Høyttalere
Nei
Vekt
602 gram