Dell Monitor S2718H

En flott Dell-skjerm med bilde helt ut til kanten.

av Mikkel Jacobsen #Skjerm #Dell
9.0

Dell S2718H er en 27-tommers skjerm som er enkel i bruk, fin å se på og som passer perfekt på et hvilket som helst kontor.

Skjermen støtter oppløsninger på opptil 1920 x 1080 piksler. Bildet går helt ut til kanten og responstiden er glimrende. Samtidig støtter den HDR-teknologien, og det gir ekstra god fargegjengivelse med det rette materialet, for eksempel spill og video som støtter HDR-formatet.

Menyene er veldesignet og derfor lette å finne frem i. Altfor ofte er innstillingsmenyene på skjermer et sant kaos der man må lete lenge for å finne det man er ute etter. Her er man faktisk aldri i tvil, ettersom alle tilgjengelige handlinger hele tiden er tydelig markert mens menyen er synlig.

Menyene har et godt utvalg av fargeinnstillinger, og det er mange forhåndsinnstillinger av lys- og fargekalibreringer å velge mellom. Hvis du ikke har planer om å vise HDR-materiale, er likevel ikke bildet bedre enn på andre skjermer i samme prisklasse.

I utgangspunktet er den «bare» en veldig fin kontorskjerm som er behagelig å jobbe med i mange timer av gangen. Den er svært brukervennlig, og det ser veldig bra ut når en så stor del av overflaten brukes til skjermbildet.

 

Forhandler og pris:

www.prisjakt.no

 

+ Bilde nesten ut til kanten
+ Behagelig bilde
+ Støtte for HDR

Konklusjon

En fantastisk fin og brukervennlig kontorskjerm med bilde helt ut til kanten.

Spesifikasjoner

Merke
Dell
Størrelse
27", 68,6 cm diagonalt
Oppløsning
1920 x 1080
Kontrast
1000 : 1
Lysstyrke
250 cd/m²
Format
16:9
Tilkobling
HDMI, VGA
Betraktningsvinkel
178°
Strømforbrug
35 W
Responstid
6 ms