Berøringsskjermen kan vendes og vippes, slik at det er lettere å bruke berøringsfunksjonen.

Dell P2418HT

Dells P2418HT er en god ekstern berøringsskjerm med høy bildekvalitet og gode ergonomiske justeringsmuligheter.

av #Skjerm #Dell
7.9

Fete fingermerker er som regel et uunngåelig onde på en berøringsfølsom skjerm. Overflaten er flekkete etter bare noen få trykk eller sveip med fingrene, og resultatet er en slørende effekt som gjør at skjermbildet virker mindre skarpt.

Det problemet finnes ikke på den 24 tommer store Dell-skjermen P2418HT. Den matte skjermoverflaten er svært lite følsom for fettflekker, og den er nesten helt fri for reflekser.

Det gjør det mulig å nyte det fine skjermbildet, som har god fargegjengivelse og fin kontrast, fullt ut. Bildet virker litt kjølig med litt avdempede farger, noe som gjør skjermen ideell for kontoroppgaver.

Skarpheten kunne likevel vært litt bedre, noe man blant annet ser på oppgavelinjen, der ikonene ikke virker helt skarpe. Full HD-oppløsning er derimot mer enn godt nok til de fleste vanlige oppgaver, men skjermen vil nok aldri gi den store kinoopplevelsen.

Det finnes skjermer med bedre bildekvalitet til denne prisen. Det store trekkplasteret for P2418HT er imidlertid berøringsfunksjonen, som er ganske utmerket på denne Dell-skjermen.

Betjeningen fungerer helt som den skal, og hvert trykk og sveip på skjermen blir presist registrert. Det er med andre ord lett å treffe ikoner og andre elementer med fingrene.

Den fleksible armen som holder skjermen, gjør det dessuten enkelt å finne en behagelig innstilling av skjermen og bytte mellom mus og fingerstyring.

+ Fint bilde
+ Gode justeringsmuligheter
+ Presis berøringsstyring
– Prisen

Skjermen fås kjøpt her

Konklusjon

En godt alternativ hvis du er ute etter en berøringsskjerm med høy bildekvalitet.

Spesifikasjoner

Merke
Dell
Størrelse
23,8 tommer
Oppløsning
1920 x 1080 piksler
Kontrast
1000 : 1
Lysstyrke
250 cd/m2
Format
16 : 9
Tilkobling
DisplayPort, HDMI, VGA, USB 3.0 (til berøringsstyring), 2 USB 3.0, 2 USB 2.0
Paneltype
IPS
Betraktningsvinkel
178 grader
Strømforbrug
18 W
Responstid
6 ms
Mål
32,32 x 53,78 x 23,48 cm
Vekt
3,12
Annet
Berøringsskjerm