Telefonen behøver ikke, som her, at være i nærheden af fotorammen for at overføre billeder.

Denver Frameo PFF-1160H

Du kan dele bildene dine via internett slik at slektninger kan se dem hvor som helst på rammen til Denver.

av Morten Skeldal Østergaard #Skjerm #Denver
7.9

Den digitale fotorammen får nytt liv med Denver Frameo PFF-1160H. Den 11,6 tommer store rammen har noen smarte delingsfunksjoner, som gjør den perfekt til å sende bilder til familiemedlemmer som ikke bor i nærheten og kanskje ikke er så teknisk sterke.

Rammen ser ut som en vanlig bilderamme for papirbilder, men sammenligningen stopper så snart du slår den på og bildet vises frem på skjermen.

Bildekvaliteten er på nivå med et veldig billig nettbrett. Kontrasten er ikke så god, og skjermen blir ganske mørk hvis du ser på den fra en skjev vinkel. Det gjør ikke så mye, så lenge du ikke sitter med rammen mellom hendene. Når du ser på den på noen meters avstand, er det bakgrunnsbelyste bildet flottere enn et tradisjonelt papirbilde i en glassramme.

Den store fordelen ved PFF-1160H er delingsfunksjonen: Rammen har sin egen kode, og alle som har lastet ned Frameo-appen til telefonen og lagt inn koden, kan sende bilder til rammen via Internett. Bildene du sender dukker opp på få sekunder, og du kan faktisk også sende videoer som du har spilt inn med telefonen.

På baksiden av rammen er det to hull hvor du kan skru inn en liten plastpinne, alt etter om du vil ha rammen stående på den høye eller den brede siden. Det er en litt enkel løsning, men som fungerer som den skal.

Strømmen kommer fra en tynn kabel som kan trekkes ut gjennom to ringer på baksiden.

 


+ Del bilder via internett

+ Kan vise videoer

– Bildekvaliteten er ikke fantastisk

Conclusion

Du kan dele bildene dine via internett slik at slektninger kan se dem hvor som helst på rammen til Denver.

Spesifikasjoner

Merke
Denver
Størrelse
11,6 tommer
Oppløsning
1920 x 1080 pixels
Format
16:9
Tilkobling
Trådløst netværk
Paneltype
IPS
Høyttalere
Ja
Mål
30 x 19 x 2,3 cm
Vekt
1088 gram