Rammen omkring billedet er meget tynd for en skærm i denne prisklasse.

Huawei AD80HW

Huawei sin dataskjerm er ikke den beste, men den er super billig.

av Morten Skeldal Østergaard #Skjerm #Huawei
7.1

Huaweis første dataskjerm på våre breddegrader er ikke noe teknologisk vidunder, men prisen er til gjengjeld helt som den skal være.

Huawei AD80HW er på 24 tommer – eller 23,8 for å være helt nøyaktig. Den har Full HD-oppløsning med 1920 x 1080 piksler, og det passer bra til f.eks. å se film på Netflix eller YouTube.

Det er ikke en skjerm for de som vil jobbe seriøst med bilder eller videoredigering på pc-en, for fargene er ikke fantastiske, og kontrasten kunne også være bedre. De sorte områdene i testdiagrammene våre fikk et svakt melkehvitt skinn over seg.

I tillegg til strømkontakten, har den bare to innganger på baksiden: én HDMI-port og én ganske gammel VGA-inngang. Men hvis du bare skal koble én ting til skjermen, er HDMI-inngangen alt du trenger.

Du får ikke de store justeringsmulighetene i denne prisklassen. Skjermen kan bare vippes litt frem og tilbake. Det er alt. Hvis du vil løfte skjermen opp i bedre arbeidshøyde, må du sette den på en bok av passende tykkelse.

Foten er en solid metallfot, og den monteres enkelt med en fingerskrue og en fjærmekanisme som bare skal klikkes på plass.

 

 


+ Prisen er helt riktig

+ Solid fot

– Bare to innganger

Konklusjon

Huawei sin dataskjerm er ikke den beste, men den er super billig.

Spesifikasjoner

Merke
Huawei
Størrelse
23,8 tommer
Oppløsning
1920 x 1080 pixels
Kontrast
1000:1
Lysstyrke
250 nits
Format
16:9
Tilkobling
HDMI 2.0, VGA
Paneltype
IPS
Høyttalere
Nej
Strømforbrug
24 watt
Responstid
5 ms
Mål
54 x 43 x 17 cm
Vekt
4,05 kg