Skjermen kan heves og senkes til arbeidsstillingen er optimal.

Lenovo ThinkVision T24d-10

Lenovo ThinkStation T24d-10 er en særdeles vellykket kontorskjerm. Bildekvaliten er god, og skjermen kan stilles inn helt som du vil ha den.

av Morten Skeldal Østergaard #Skjerm #Lenovo
8.8

Skjermen Lenovo T24d-10 ser like anonym ut som navnet den bærer. Den er utformet i mørkgrå plast, og det eneste som skiller seg litt ut, er en rød ring på baksiden av foten som praktisk nok gjør det lett å holde orden på kablene til skjermen.

Bildekvaliteten er usedvanlig god med flott fargegjengivelse og høy lysstyrke. Skjermen har stor betraktningsvinkel, og rammen rundt den er sylslank. Det gjør det opplagt å plassere to av disse skjermene ved siden av hverandre for å få plass til flere åpne programmer og vinduer på én gang. Både bildekvalitet og betraktningsvinkel skyldes at Lenovo har valgt et panel av den litt dyrere ISP-typen.

Forholdet mellom skjermens bredde og høyde er det litt uvanlige 16:10. Det har ikke så mye å si i praksis – annet enn at skjermen i høyere grad er beregnet på kontorbruk enn på spill og film.

Ergonomien er gjennomtenkt, og du kan både vri, vippe, heve og senke skjermen. Det tar bare et par sekunder å sette skjermen i en optimal stilling: Det er bare å gripe tak i begge sider av skjermen og dra i den til den står som du vil ha den. Hvis det skulle bli behov for det, kan du også rotere skjermen til høykantvisning, slik at du for eksempel kan se en hel nettside på én gang.

Justeringer av skjermbildet skjer ved hjelp av knapper som er synlige på fronten av skjermen. Skjermmenyen er pedagogisk lagt opp, og det er forholdsvis enkelt å justere lys og farger som du vil ha det.

På baksiden av skjermen finner du de tilkoblingene du trenger. Skjermen kan kobles til med DisplayPort, HDMI eller VGA. I tillegg får du en USB-hub slik at du kan koble til eksternt utstyr uten å trekke ledningene helt ned til en pc på gulvet.


+ Flott bilde

+ God ergonomi

+ USB-hub på baksiden

Conclusion

Lenovo ThinkStation T24d-10 er en særdeles vellykket kontorskjerm. Bildekvaliten er god, og skjermen kan stilles inn helt som du vil ha den.

Spesifikasjoner

Merke
Lenovo
Størrelse
24 tommer
Oppløsning
1920 x 1200 piksler
Kontrast
1000:1
Lysstyrke
300 cd/m2
Format
16:10
Tilkobling
HDMI, VGA, DisplayPort
Paneltype
IPS
Høyttalere
Nei
Betraktningsvinkel
178 grader
Strømforbrug
22 watt
Responstid
4 ms
Mål
53,3 x 38,7 x 26 cm
Vekt
3,98 kg