Webkameraet er fastmonteret på toppen af skærmen.

Lenovo ThinkVision T27HV-20

Lenovo-skjermene har et fint skjermbilde, og du får alle funksjonene du kan ønske deg fra en skjerm til hjemmekontoret.

av Morten Skeldal Østergaard #Skjerm #Lenovo
9.6

Det blir vanskelig å finne en dataskjerm til hjemmekontoret som har flere funksjoner enn Lenovo ThinkVision T27HV-20.

Skjermen er på 27 tommer og har nesten ingen kant øverst og på sidene, men nederst sitter høyttalerne i en bred, perforert ramme. Dette er noen av de største innebygde høyttalerne vi har sett på en dataskjerm, og de gir en fyldig lyd som hever seg over gjennomsnittet. Hvis du foretrekker å bruke hodetelefoner, sitter det en kontakt på siden av skjermen, og når du ikke har hodetelefonene på, kan du trekke ut en liten plastarm og henge dem på.

Skjermen er fin og skarp takket være en relativt høy oppløsning, og fargegjengivelsen er god og ikke altfor fargesprakende. T27HV-20 kan også automatisk redusere det blå lyset, slik at det ikke er så anstrengende å sitte og jobbe ved den om kvelden. I tillegg har den en spesiell funksjon som minner deg på å se bort fra skjermen en gang i blant og fokusere på noe som er litt lenger borte, slik at du får litt øyegymnastikk.

Øverst på skjermen finner du et bra nettkamera. Bildekvaliteten er mye bedre enn på de fleste bærbare pc er, og du kan lukke kameraet med en fysisk glidebryter. Hvis dette ikke er nok sikkerhet for deg, kan du også dreie modulen med kameraet slik at det peker direkte ned mot skjermens overkant.

Vi har sjelden opplevd en skjerm som det var så vanskelig å flytte på bordet. Både den monumentale foten og den loddrette armen som holder skjermen er laget av metall, og sammen med den store høyttalermodulen bidrar dette til å gjøre skjermen veldig tung. Under foten sitter det også fire store gummiputer, og vi kunne faktisk ikke skyve skjermen så mye som en centimeter over skrivebordet. I foten er det også et bredt spor hvor du kan sette telefonen på høykant.

 


+ Bra bilde

+ Solid bygget

+ Mange funksjoner

 

Conclusion

Lenovo-skjermene har et fint skjermbilde, og du får alle funksjonene du kan ønske deg fra en skjerm til hjemmekontoret.

Spesifikasjoner

Merke
Lenovo
Størrelse
27 tommer
Oppløsning
2560 x 1440 pixels
Kontrast
1000 :1
Lysstyrke
350 cd/m²
Format
16:9
Tilkobling
2 x DisplayPort, 1 x HDMI, 4 x USB, 1 x USB-C
Paneltype
IPS
Høyttalere
Ja
Betraktningsvinkel
178 grader/178 grader
Strømforbrug
25 watt
Responstid
4 ms
Mål
61,4 x 60,9 x 20,8 cm
Vekt
7,4 kg