Rammen om skærmen er blot et par mm bred – på nær den nederste kant.

MSI Pro MP271QP

MSI Pro MP271QP er en utmerket skjerm for vanlig kontorarbeid på PC-en, men det er vanskelig å stille inn bildet.

av Morten Skeldal Østergaard #Skjerm #MSI
7.3

MSI Pro MP271QP er en dataskjerm som er beregnet til arbeid på et hjemmekontor.

Oppdateringshastigheten på skjermen er for lav til å gjøre MP271QP veldig interessant til spill, og lysstyrken og det relativt begrensede fargespekteret gjør det mindre attraktivt å bruke skjermen til bilderedigering eller videobehandling.

Office-programmene Word og Excel samt nettsider vises til gjengjeld skarpt og fint med skjermens 2560 x 1440 piksler, som er fordelt på 27 tommer. Rammen rundt dataskjermen er ganske smal, så det er ingen sak å bruke MP271QP sammen med en ekstra skjerm hvis du skulle få lyst til det.

Fysisk kan du stille inn MP271QP nøyaktig slik du vil ha den, og det fungerer veldig bra. Dataskjermen kan vris 30 grader til hver side ved å ta tak i sidene og dra skjermen i den retningen du vil ha den. Du kan også heve skjermen 12 centimeter i høyden. Når du skal se på smalt og høyt innhold, for eksempel hvis du skal lese lange nettsider, kan du også snu skjermen rundt og stille den på høykant.

Bildeinnstillingene er derimot ikke like enkle å bruke. Du kan justere innstillingene ved å trykke på en rekke knapper som er plassert på baksiden av skjermen. Vi lærte raskt at den nederste er strømknappen, men de andre var så vanskelige finne at vi måtte snu skjermen helt hver gang for å finne dem. Hvis du ofte har behov for å endre farger eller annet på skjermen, blir du fort lei av dette.

MP271QP er klar til å bli hengt opp på veggen. Skjermen må skrus opp på armen som holder den med fire skruer og en skrutrekker. Det er i det hele tatt en hel del ekstraarbeid for å få skjermen klar til bruk.

 


+ God ergonomi

+  Smale kanter

– Vanskelige bildeinnstillinger

Conclusion

MSI Pro MP271QP er en utmerket skjerm for vanlig kontorarbeid på PC-en, men det er vanskelig å stille inn bildet.

Spesifikasjoner

Merke
MSI
Størrelse
27 tommer
Oppløsning
2560 x 1440 pixels
Kontrast
1000:1
Lysstyrke
300 cd/m²
Format
16:9
Tilkobling
2 x HDMI 1.4, 1 x DisplayPort 1.2, 1 x høretelefoner
Paneltype
IPS
Høyttalere
2 x 2 watt
Betraktningsvinkel
178° / 178°
Strømforbrug
35 watt
Responstid
5 ms
Mål
61,26 x 40,54 x 22,89 cm
Annet
Oppdateringsfrekvens: 60 Hz