Skærmen sørger selv for at vise kunst, der vender på den rigtige led.

Netgear Meural Canvas II

Meural Canvas II er en god idé som også er overbevisende gjennomført. Bildene ser ved første øyekast ut som ekte vare.

av Morten Skeldal Østergaard #Skjerm #Netgear
9.0

Meural Canvas II har nestens skapt sin egen produktkategori. Det er snakk om en helt matt skjerm med innramming som et maleri. Når skjermen er påslått og viser et bilde, må man se nærmere etter for å forsikre seg om at man faktisk ikke har en ekte Vermeer eller Picasso på veggen.

Bildene kan overføres til skjermen via Wi-Fi. Skjermen skal bare kobles til en stikkontakt og stilles inn, så er du klar til å stille ut kunst for millioner i din egen stue.

Meural Canvas II skifter selv mellom bildene, men du kan også gå direkte til et bestemt bilde ved å vifte med hånden foran skjermen. Du kan velge å få vist bilder i en bestemt farge eller fra et bestemt museum. Meural-abonnementet gir tilgang til over 30 000 bilder og koster cirka 600 kroner i året.

Hvis du heller vil se på dine egne (gratis) bilder, kan du også det. Du må bare gi appen tilgang til bildene på telefonen. Dessuten kan du styre skjermen når du ikke er på samme nettverk. Dermed kan du også vise bilder av for eksempel barnebarna på en Meural Canvas II hjemme hos de stolte besteforeldrene.

+ Flott bilde

+ Stort utvalg av bilder

– Dyr

Konklusjon

Meural Canvas II er en god idé som også er overbevisende gjennomført. Bildene ser ved første øyekast ut som ekte vare.

Spesifikasjoner

Merke
Netgear
Størrelse
27 tommer
Oppløsning
1920 x 1080 piksler
Format
16:9
Paneltype
AHVA
Høyttalere
Nei
Mål
73,4 x 47,24 x 3,55 cm
Vekt
8,9 kg