Skærmen kan hæves 15 cm fra den laveste indstilling.

Philips 243B9H

Philips 243B9 er en utmerket dataskjerm for vanlig kontorarbeid på PC-en.

av Morten Skeldal Østergaard #Skjerm #Philips
7.7

Philips 243B9 er dataskjermenes svar på en fornuftig familiebil: Skjermen har gode, grunnleggende funksjoner, og de færreste vil bli skuffet over bildekvaliteten.

Skjermen er skarp i Full HD. Dette er ikke en spesielt lyssterk skjerm, men den holder i det minste stort sett det den lover. Lysstyrken er satt til 250 cd/m², og da vi testet den, målte vi lysstyrken på midten av skjermen til 249 cd/m². Kantene på skjermen er litt mørkere, men det kan være ganske vanskelig å se med det blotte øyet.

243B9 kan raskt vippes og justeres, slik at den står nøyaktig slik du vil ha den. Den kan heves, senkes, vippes og dreies. Dette gjør du ved å ta tak i sidene og skyve den på plass der du vil ha den. Det kan se ut som om foten beveger seg rundt på bordet når du vrir på skjermen, men det er faktisk en roterende plate, som sitter under foten, som gjør det enkelt å vri skjermen i ønsket retning.

Det er et utmerket utvalg av tilkoblinger på baksiden. I tillegg til vanlige skjermtilkoblinger som DisplayPort og HDMI, får du også en USB-C-port som du kan bruke til å lade den bærbare datamaskinen mens den er koblet til skjermen.

Skjerminnstillinger utføres med en rekke knapper nederst på forsiden av 243B9. Menyen er ikke spesielt brukervennlig, så hvis du vil skifte fargeprofil på skjermen ofte, blir du fort lei av å famle rundt i underpunktene i menyen.

 


+ God ergonomi

+ Fritt valg av tilkobling

– Rotete meny

Conclusion

Philips 243B9 er en utmerket dataskjerm for vanlig kontorarbeid på PC-en.

Spesifikasjoner

Merke
Philips
Størrelse
24 "
Oppløsning
1920 x 1080 pixels
Kontrast
1000:1
Lysstyrke
250 cd/m²
Format
16:9
Tilkobling
HDMI, DisplayPort, USB-C, hovedtelefon
Paneltype
IPS
Høyttalere
Ja
Betraktningsvinkel
178 °
Strømforbrug
178 °
Responstid
4 ms
Mål
54,1 x 52,2 x 21,6 cm
Vekt
5,2 kg