Philips 349X7FJEW

Philips 349X7FJEW kan godt erstatte to skjermer på 21 tommer. Den er bred som en låvedør og leverer et fantastisk bilde med plass til tre programvinduer ved siden av hinanden.

av Mathias Alsted Lund Flinck #Skjerm #Philips
8.8

Den er jo bred som en låvedør! Det er den første tanken som slår oss da vi pakker ut Philips 349X7FJEW. Den 34 tommer store skjermen i 21 : 9-format gir usedvenlig mye plass å boltre seg på. Formatet er særdeles velegnet for en skjerm i denne størrelsen, fordi bildeflaten gjør det mulig å ha tre programvinduer med en passe høyde, ved siden av hverandre.

Du kan altså godt ha innboksen til epostprogrammet og et Word-dokument åpne ved siden av hverandre i synlige vinduer, mens du jobber i et regneark. Du kan selvfølgelig også fylle hele skjermflaten med et enkelt vindu, noe som gir gode betingelser for både bilde- og videoredigering. Videoavspilling fungerer derimot ikke optimalt. Tv-serier passer for eksempel ikke til det brede formatet, og både når du ser videoer lokalt på maskinen eller fra en strømmetjeneste, vil det oppstå en bred, svart ramme rundt bildet.

Førsteklasses bilde
Derimot er det ingenting å si på bildekvaliteten. Oppløsningen på 3440 x 1440 piksler gir et krystallklart bilde med mengder av detaljer. Tekst, ikoner og bilder står skarpt og tydelig på skjermen, med fine farger og høy kontrast. Stillbilder gjør seg spesielt godt, og det er en fornøyelse å bla gjennom digitale fotoalbum på skjermen.

Med den hvite rammen og trekantede metallfoten er 349X7FJEW en pen og elegant skjerm, selv om den tar stor plass på skrivebordet. Designen er funksjonell, skjermen er lett å vippe og rotere, og det er lett å justere høyden slik at du får en innstilling som passer. Den tilsynelatende spinkle foten sørger for at skjermen står som støpt på bordet mens du justerer høyde og vinkler.

På baksiden av skjermen finner vi rikelig med tilkoblingsmuligheter. Den har to HDMI-porter og en enkelt inngang for DisplayPort, og du kan koble til hele fire USB 3.0-enheter. De fleste portene er det faktisk mulig å nå uten å reise seg fra kontorstolen.

+ Knivskarpt bilde
+ Stort skjermareal
+ Flott design
– Mindre god til film

Dagsaktuell pris finner du her

Conclusion

En fantastisk kontorskjerm der du har mengder av plass å boltre deg på, og der bildet er både skarpt og detaljrikt.

Spesifikasjoner

Merke
Philips
Størrelse
34 tommer
Oppløsning
3440 x 1440 piksler
Kontrast
3000 : 1
Lysstyrke
300 cd/m²
Format
21 : 9
Tilkobling
2 x HDMI, DisplayPort, 4 x USB 3.0
Paneltype
VA LCD
Høyttalere
2 x 5 W
Betraktningsvinkel
178
Strømforbrug
69,55 W (Standard), 0,3 W (Hvile)
Responstid
4 ms
Mål
81 x 44,4 x 29,2 cm
Vekt
8,21 kg